Колега никои не плюе хонда напротив или поне точно аз във два мои поста казах че съм почитател на марката.Просто искахме да кажем че не са вълшебни и сивик 1.4 90кс си пада от голф 2 1.8 112кс. това си е факт и е логично и такава си и беше темата на момчето която между другото е преди 1година.Вие влезнахте и започнахте да се заяждате и да се ежите колко хубави са хондите и каквото почукало такова се и обадило и пак ще кажа коя кола е по добра и коя не е въпрос на лично предпочитание и средства.Мир естествено,винаги е имало и така и ще бъдеgreenwather написа:изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
Аз лично тук прочетох доста недодялани изказвания .
И не мога да разбера защо все в очите ви са Хондите явно има защо да ги мразите щом толкова голяма тема сте заформили тук. А това ме навежда на мисълта ,че май ви изпреварват често ,често което не е никак приятно.
тук се споменава и за хонда civic vtec dohc 160hp ,че била върха е не е . има и по добра нарича се type R . 201 коня от 2 литра мотор. И най-интересно ми е ,че на много коли нямащи нищо общо с Хонда гледам да пише TYPE R , я на педалите ,я на стелките , я на калъфките за седалки. И от там си правя извода ,че всички си мечтаят да карат такава кола. Аиде мир.
rusiq_24 написа:Колега никои не плюе хонда напротив или поне точно аз във два мои поста казах че съм почитател на марката.Просто искахме да кажем че не са вълшебни и сивик 1.4 90кс си пада от голф 2 1.8 112кс. това си е факт и е логично и такава си и беше темата на момчето която между другото е преди 1година.Вие влезнахте и започнахте да се заяждате и да се ежите колко хубави са хондите и каквото почукало такова се и обадило и пак ще кажа коя кола е по добра и коя не е въпрос на лично предпочитание и средства.Мир естествено,винаги е имало и така и ще бъдеgreenwather написа:изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
И не мога да разбера защо все в очите ви са Хондите явно има защо да ги мразите щом толкова голяма тема сте заформили тук. А това ме навежда на мисълта ,че май ви изпреварват често ,често което не е никак приятно.
тук се споменава и за хонда civic vtec dohc 160hp ,че била върха е не е . има и по добра нарича се type R . 201 коня от 2 литра мотор. И най-интересно ми е ,че на много коли нямащи нищо общо с Хонда гледам да пише TYPE R , я на педалите ,я на стелките , я на калъфките за седалки. И от там си правя извода ,че всички си мечтаят да карат такава кола. Аиде мир.![]()
greenwather написа:изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
тук се споменава и за хонда civic vtec dohc 160hp ,че била върха е не е . има и по добра нарича се type R . 201 коня от 2 литра мотор. И най-интересно ми е ,че на много коли нямащи нищо общо с Хонда гледам да пише TYPE R , я на педалите ,я на стелките , я на калъфките за седалки. И от там си правя извода ,че всички си мечтаят да карат такава кола. Аиде мир.
kav4o написа:VW_FEN написа:kav4o написа:http://www.vbox7.com/play:f27672f6
VW_FEN написа:kav4o написа:VW_FEN написа:kav4o написа:http://www.vbox7.com/play:f27672f6
Не, определено не си схванал за какво ти говоря - имах пред вид че е нужно малко, за да се разпили една хонда от 90 да може да се мери с коли над 150 коне. Нищо против хонда нямам, даже много ме привлича тая деветка на оборотомерауникални коли са просто. И с кеф ги наблюдавах един път горе на Бояна, когато се сасякоха двата клуба
И ако една такава 90-коне хонда се разпилва толкова много с малко доработки, то за един 1.6 75 коньов мотор това би отнело много време, много средства и неизбежно с помощта на някакво турбо 100%
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта