Добре сте ни дошли щом във вашия форум е скучно разполагайте се тук има какво да видите Къде е Хонда Сивик 1,5 16в сравнена с Голф2 ГТИ?
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
Аз лично тук прочетох доста недодялани изказвания .
И не мога да разбера защо все в очите ви са Хондите явно има защо да ги мразите щом толкова голяма тема сте заформили тук. А това ме навежда на мисълта ,че май ви изпреварват често ,често което не е никак приятно.
тук се споменава и за хонда civic vtec dohc 160hp ,че била върха е не е . има и по добра нарича се type R . 201 коня от 2 литра мотор. И най-интересно ми е ,че на много коли нямащи нищо общо с Хонда гледам да пише TYPE R , я на педалите ,я на стелките , я на калъфките за седалки. И от там си правя извода ,че всички си мечтаят да карат такава кола. Аиде мир.
И не мога да разбера защо все в очите ви са Хондите явно има защо да ги мразите щом толкова голяма тема сте заформили тук. А това ме навежда на мисълта ,че май ви изпреварват често ,често което не е никак приятно.
тук се споменава и за хонда civic vtec dohc 160hp ,че била върха е не е . има и по добра нарича се type R . 201 коня от 2 литра мотор. И най-интересно ми е ,че на много коли нямащи нищо общо с Хонда гледам да пише TYPE R , я на педалите ,я на стелките , я на калъфките за седалки. И от там си правя извода ,че всички си мечтаят да карат такава кола. Аиде мир.
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Колега никои не плюе хонда напротив или поне точно аз във два мои поста казах че съм почитател на марката.Просто искахме да кажем че не са вълшебни и сивик 1.4 90кс си пада от голф 2 1.8 112кс. това си е факт и е логично и такава си и беше темата на момчето която между другото е преди 1година.Вие влезнахте и започнахте да се заяждате и да се ежите колко хубави са хондите и каквото почукало такова се и обадило и пак ще кажа коя кола е по добра и коя не е въпрос на лично предпочитание и средства.Мир естествено,винаги е имало и така и ще бъдеgreenwather написа:изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
rusiq_24 написа:Колега никои не плюе хонда напротив или поне точно аз във два мои поста казах че съм почитател на марката.Просто искахме да кажем че не са вълшебни и сивик 1.4 90кс си пада от голф 2 1.8 112кс. това си е факт и е логично и такава си и беше темата на момчето която между другото е преди 1година.Вие влезнахте и започнахте да се заяждате и да се ежите колко хубави са хондите и каквото почукало такова се и обадило и пак ще кажа коя кола е по добра и коя не е въпрос на лично предпочитание и средства.Мир естествено,винаги е имало и така и ще бъдеgreenwather написа:изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
тук се споменава и за хонда civic vtec dohc 160hp ,че била върха е не е . има и по добра нарича се type R . 201 коня от 2 литра мотор. И най-интересно ми е ,че на много коли нямащи нищо общо с Хонда гледам да пише TYPE R , я на педалите ,я на стелките , я на калъфките за седалки. И от там си правя извода ,че всички си мечтаят да карат такава кола. Аиде мир.![]()
виж сега в мойте постове отначалото съм бил обективен но вие не искате да разберете че и голфа има недостатаци , аз съм казал какво не харесвъм в сивиката и какво харесвъм , но явно на вас не ви изнася , че има агрегати дето за литража си вадят , мощнос+ икономичност и не съм видял никой да е казал един минус за голфа ( тва да не е единствената перфектна кола )
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
greenwather написа:изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
Е това за ментеливите аксесоари ТАйп-Р ме довърши
:
laser
Вярно ли че имало хонда Цивик Тайп Р 2.0литра 200коня, бахх мааму не знаех
Никой не мрази хондите
Мразим сивиците 1.4 накичени лепенки и шпойлери, неони, брони тип Сиджи тунинг и т.н те са еквивалент на митичния голф 2 ГТИ бял на цвят с пернишки тунинг ( да не се обиди някои просто сравнение)
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
kav4o написа:VW_FEN написа:kav4o написа:http://www.vbox7.com/play:f27672f6
Не, определено не си схванал за какво ти говоря - имах пред вид че е нужно малко, за да се разпили една хонда от 90 да може да се мери с коли над 150 коне. Нищо против хонда нямам, даже много ме привлича тая деветка на оборотомера
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:kav4o написа:VW_FEN написа:kav4o написа:http://www.vbox7.com/play:f27672f6
Не, определено не си схванал за какво ти говоря - имах пред вид че е нужно малко, за да се разпили една хонда от 90 да може да се мери с коли над 150 коне. Нищо против хонда нямам, даже много ме привлича тая деветка на оборотомерауникални коли са просто. И с кеф ги наблюдавах един път горе на Бояна, когато се сасякоха двата клуба
И ако една такава 90-коне хонда се разпилва толкова много с малко доработки, то за един 1.6 75 коньов мотор това би отнело много време, много средства и неизбежно с помощта на някакво турбо 100%
Баце на тебе нещо ти става, кви са тия несвързани постове, кажи като си толкова запознат какво може да му се направи на един Сивик 1.5 90коня и как може да се разпили?
Кажи на Хонда С2000 какво (колко още) може да се изтиска от мотора в атмосферен вариант(и да остане юзър френдли) още при положение, че още от завода мотора е изцеден до краен предел...
Тая хонда от филмчето съм 100% сигурен, че на Божура ще даде 17сек, ако не и повече, точно колкото дава и един избушен АБФ, какъвто беше тоя от филмчето.
Аи стига с простотиии и тъпите постове, без какпка умисъл в тях.
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен па Хонда изобщо не ми харесва. Концепцията леген 800 кила и 200 коня не ме кефи. На два тона и половина и W12 6000 кубика кво му е?
П.П. Ааа, всъщност излъгах. Щеше да ми хареса последния Акорд, ако Мазда 6 не го беше изпреварила и не настана едно голямо объркване и кръвосмешение с дизайна ...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”