Къде е Хонда Сивик 1,5 16в сравнена с Голф2 ГТИ?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Чет 12 апр 2007 20:49

Добре дошли клуб хонда :beer Добре сте ни дошли щом във вашия форум е скучно разполагайте се тук има какво да видите :wink:

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Чет 12 апр 2007 20:50

greenwather написа:
driver написа:Моята с тая гЪзова уредба едва ли е мерило за вървежа на Голф 3 ГТИ. Все пак можем да се пробваме, кво толкова. :wink: :lol:

ами мини на бензин и да се пробваме ако искаш :vacation
Аре аз съм на бензин и ша се пробваме нп :wink:

Потребителски аватар
dimy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimy » Чет 12 апр 2007 20:52

Cherepaha написа:Аре налазиха ни .... mhihi :dummy:

Изображение

поне има двигател за разлика от тва

Изображение

Потребителски аватар
greenwather
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот greenwather » Чет 12 апр 2007 20:58

изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
Аз лично тук прочетох доста недодялани изказвания .
И не мога да разбера защо все в очите ви са Хондите явно има защо да ги мразите щом толкова голяма тема сте заформили тук. А това ме навежда на мисълта ,че май ви изпреварват често ,често което не е никак приятно.
тук се споменава и за хонда civic vtec dohc 160hp ,че била върха е не е . има и по добра нарича се type R . 201 коня от 2 литра мотор. И най-интересно ми е ,че на много коли нямащи нищо общо с Хонда гледам да пише TYPE R , я на педалите ,я на стелките , я на калъфките за седалки. И от там си правя извода ,че всички си мечтаят да карат такава кола. Аиде мир.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 12 апр 2007 20:58

Ебати ХРАНИЛКАТА стана тука mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 12 апр 2007 21:02

niikoo_1 написа:Ебати ХРАНИЛКАТА стана тука mhihi mhihi mhihi

:039: :039: :039: :039: :039: :039:

Потребителски аватар
greenwather
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот greenwather » Чет 12 апр 2007 21:05

а най-интересното е ,че на мен VW ми харесва особенно моделите на Пасата . :drive

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Чет 12 апр 2007 21:08

greenwather написа:изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
И не мога да разбера защо все в очите ви са Хондите явно има защо да ги мразите щом толкова голяма тема сте заформили тук. А това ме навежда на мисълта ,че май ви изпреварват често ,често което не е никак приятно.
тук се споменава и за хонда civic vtec dohc 160hp ,че била върха е не е . има и по добра нарича се type R . 201 коня от 2 литра мотор. И най-интересно ми е ,че на много коли нямащи нищо общо с Хонда гледам да пише TYPE R , я на педалите ,я на стелките , я на калъфките за седалки. И от там си правя извода ,че всички си мечтаят да карат такава кола. Аиде мир.
Колега никои не плюе хонда напротив или поне точно аз във два мои поста казах че съм почитател на марката.Просто искахме да кажем че не са вълшебни и сивик 1.4 90кс си пада от голф 2 1.8 112кс. това си е факт и е логично и такава си и беше темата на момчето която между другото е преди 1година.Вие влезнахте и започнахте да се заяждате и да се ежите колко хубави са хондите и каквото почукало такова се и обадило и пак ще кажа коя кола е по добра и коя не е въпрос на лично предпочитание и средства.Мир естествено,винаги е имало и така и ще бъде :beer :wink:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 12 апр 2007 21:08

greenwather написа:а най-интересното е ,че на мен VW ми харесва особенно моделите на Пасата . :drive

Е тук нокой не е споменал че не харесва Хондите или нещо подобно. :D

Потребителски аватар
dimy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimy » Чет 12 апр 2007 21:20

rusiq_24 написа:
greenwather написа:изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
Колега никои не плюе хонда напротив или поне точно аз във два мои поста казах че съм почитател на марката.Просто искахме да кажем че не са вълшебни и сивик 1.4 90кс си пада от голф 2 1.8 112кс. това си е факт и е логично и такава си и беше темата на момчето която между другото е преди 1година.Вие влезнахте и започнахте да се заяждате и да се ежите колко хубави са хондите и каквото почукало такова се и обадило и пак ще кажа коя кола е по добра и коя не е въпрос на лично предпочитание и средства.Мир естествено,винаги е имало и така и ще бъде :beer :wink:

виж сега в мойте постове отначалото съм бил обективен но вие не искате да разберете че и голфа има недостатаци , аз съм казал какво не харесвъм в сивиката и какво харесвъм , но явно на вас не ви изнася , че има агрегати дето за литража си вадят , мощнос+ икономичност и не съм видял никой да е казал един минус за голфа ( тва да не е единствената перфектна кола )

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 12 апр 2007 21:23

Е това за ментеливите аксесоари ТАйп-Р ме довърши :drinking: :drunk :
laser :iak-ta-iak

Вярно ли че имало хонда Цивик Тайп Р 2.0литра 200коня, бахх мааму не знаех :shock

Никой не мрази хондите :wink:
Мразим сивиците 1.4 накичени лепенки и шпойлери, неони, брони тип Сиджи тунинг и т.н те са еквивалент на митичния голф 2 ГТИ бял на цвят с пернишки тунинг ( да не се обиди някои просто сравнение)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 12 апр 2007 21:54

kav4o написа:
VW_FEN написа:
kav4o написа:http://www.vbox7.com/play:f27672f6

Не, определено не си схванал за какво ти говоря - имах пред вид че е нужно малко, за да се разпили една хонда от 90 да може да се мери с коли над 150 коне. Нищо против хонда нямам, даже много ме привлича тая деветка на оборотомера ;) уникални коли са просто. И с кеф ги наблюдавах един път горе на Бояна, когато се сасякоха двата клуба ;) И ако една такава 90-коне хонда се разпилва толкова много с малко доработки, то за един 1.6 75 коньов мотор това би отнело много време, много средства и неизбежно с помощта на някакво турбо 100% ;)

Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Чет 12 апр 2007 21:54

я кога станало петък :bounce :bounce :ihaaaaa spam

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 12 апр 2007 22:01

VW_FEN написа:
kav4o написа:
VW_FEN написа:
kav4o написа:http://www.vbox7.com/play:f27672f6

Не, определено не си схванал за какво ти говоря - имах пред вид че е нужно малко, за да се разпили една хонда от 90 да може да се мери с коли над 150 коне. Нищо против хонда нямам, даже много ме привлича тая деветка на оборотомера ;) уникални коли са просто. И с кеф ги наблюдавах един път горе на Бояна, когато се сасякоха двата клуба ;) И ако една такава 90-коне хонда се разпилва толкова много с малко доработки, то за един 1.6 75 коньов мотор това би отнело много време, много средства и неизбежно с помощта на някакво турбо 100% ;)

:shock :shock
Баце на тебе нещо ти става, кви са тия несвързани постове, кажи като си толкова запознат какво може да му се направи на един Сивик 1.5 90коня и как може да се разпили?

Кажи на Хонда С2000 какво (колко още) може да се изтиска от мотора в атмосферен вариант(и да остане юзър френдли) още при положение, че още от завода мотора е изцеден до краен предел...

Тая хонда от филмчето съм 100% сигурен, че на Божура ще даде 17сек, ако не и повече, точно колкото дава и един избушен АБФ, какъвто беше тоя от филмчето.

Аи стига с простотиии и тъпите постове, без какпка умисъл в тях.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 12 апр 2007 22:21

:офф
На мен па Хонда изобщо не ми харесва. Концепцията леген 800 кила и 200 коня не ме кефи. На два тона и половина и W12 6000 кубика кво му е? mhihi mhihi

П.П. Ааа, всъщност излъгах. Щеше да ми хареса последния Акорд, ако Мазда 6 не го беше изпреварила и не настана едно голямо объркване и кръвосмешение с дизайна ... mhihi mhihi

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”