Информация за ужасна катастрофа...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 20 апр 2007 11:45

щом събира информация значи има защо
не е сеирджия
:wink:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 20 апр 2007 12:38

Митака бачка в Хюндай май, сигур професионално се интересува :idea:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Информация за ужасна катастрофа...

Мнениеот Милослав » Пет 20 апр 2007 16:46

VW GOLF MK2 GTI PB написа:
MITKO_DVD написа:Колеги абе искам да питам някой знаели нещо за катастрофа станала в събота 14.04.07г. на околовръстното между мотор Кавазаки управляван от младо момче с момиче/момичето е починало в неделя/ от Монтана и Хюндай Купе

Абе много ми е чудно като събереш информация какво ще спечелиш некъв сирджия ли си не мога да разбера...

ЛЕКА И ПРЪСТ НА МОМИЧЕТО И ДАНО ПОЧИВА В МИР :(

Нещо неподготвен се изказваш май ...

Лека й Пръст на момичето

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 20 апр 2007 18:14

днеска пак некво момиче е загинало.....във весника четох.....возело се на мотор, и "пилота" решил да се "направи" и да изпревари друг мотор, но воланите им се закачат и падат......момичето сигурно е било без каска, щото и се виждал мозъка през дупка в челото....

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 20 апр 2007 18:48

КОлеги ше ви стане гадно като ви каже че не е серииджиство,просто ми трябва за работата,човека с Купето ми е клиент от доста време,колата е при мен и е в окаяно състояние,а пък моториста ми е градски,браво на позналите че тук има нещо. :wink:

:arrow:

Потребителски аватар
VALENTINO_ROSSI
Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
Двигател: ABF 1997
Контакти:

Мнениеот VALENTINO_ROSSI » Съб 21 апр 2007 8:56

MITKO_DVD написа:КОлеги ше ви стане гадно като ви каже че не е серииджиство,просто ми трябва за работата,човека с Купето ми е клиент от доста време,колата е при мен и е в окаяно състояние,а пък моториста ми е градски,браво на позналите че тук има нещо. :wink:

Ами така кажи де-ИЗВИНЯВАМ СЕ

Потребителски аватар
VALENTINO_ROSSI
Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
Двигател: ABF 1997
Контакти:

Мнениеот VALENTINO_ROSSI » Съб 21 апр 2007 8:57

Милослав написа:
MITKO_DVD написа:Колеги абе искам да питам някой знаели нещо за катастрофа станала в събота 14.04.07г. на околовръстното между мотор Кавазаки управляван от младо момче с момиче/момичето е починало в неделя/ от Монтана и Хюндай Купе

Абе много ми е чудно като събереш информация какво ще спечелиш некъв сирджия ли си не мога да разбера...

Лека й Пръст на момичето

Какво искаш да кажеш с това бе

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Съб 21 апр 2007 9:24

MITKO_DVD написа:КОлеги ше ви стане гадно като ви каже че не е серииджиство,просто ми трябва за работата,човека с Купето ми е клиент от доста време,колата е при мен и е в окаяно състояние,а пък моториста ми е градски,браво на позналите че тук има нещо. :wink:

Добре, но все пак доста често се коментират разни катастрофи и не виждам особено обяснение. А щом е при теб колата би трябвало да имаш по-точна информация, а ти питаш по форуми.

Преди 1-2 месеца на един светофар се праснаха леко двама. Нямаше последици освен тенекии. Но после видях един-двама дето направо тичаха зад един ъгъл да идат да видят какво е станало. 100% е сигурно, че не са търчали да помагат, а да зяпат. Видя ми се доста дебелашко.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Съб 21 апр 2007 9:33

Милослав написа:

Лека й Пръст на момичето

Какво искаш да кажеш с това бе

Искам да ти кажа да не говориш за сеирджийство без да си запознат - нищо повече все си мисля че сме разумни хора ?

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 21 апр 2007 17:13

Абе аз това инфо къде го имам от клиента,кат и съдебна медицина е нищо ама знаете ли кво е нищо.Мен ми се струва че моя човек с Купето или нещо прикрива или този с мотора е изкочил от някоя пряка.

Та питането ми е поне някой знаели този с мотора да не е изкочил от някоя пряка или ебали му мамата как е станало всико това :?:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Съб 21 апр 2007 19:21

ми не ми звучи разумно да изскочи от някоя пряка.. щото всичките там са без предимство...

а тоз с мотора бая луда глава требе да е да се изстреля от пряката с висока скорост.

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Съб 21 апр 2007 21:42

Та питането ми е поне някой знаели този с мотора да не е изкочил от някоя пряка или ебали му мамата как е станало всико това Question

Там където видях да беше станала катастрофата няма пряка прав път е и доста широк . Явно и двамата са изпреварвали- право е и е гладък асфалта Това ме учуди как може да се удариш на такова място .
Разбрах ,че момчето карало мотора и е съпруг и живеят в студентски град

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 21 апр 2007 21:43

Протокола от кат:Купето се движи посока Симеоновско шосе по Околовръстното,този с мотора се движи зад него,колата е доста пострадала от ляво от страни отзад,като удара ми идва като правене на обратен от Купето и Удряне челно на мотора или мотора е изхвръкнал от пряката където свива авт.111 за Младост.Незнам,просто искам инфо къде е била катастрофата и как са били колите :cry:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Съб 21 апр 2007 21:48

MITKO_DVD написа:Протокола от кат:Купето се движи посока Симеоновско шосе по Околовръстното,този с мотора се движи зад него,колата е доста пострадала от ляво от страни отзад,като удара ми идва като правене на обратен от Купето и Удряне челно на мотора или мотора е изхвръкнал от пряката където свива авт.111 за Младост.Незнам,просто искам инфо къде е била катастрофата и как са били колите :cry:

100% са били перпендикулярно и мотора се е врязъл в купето
просто такъв удар няма как да е иначе...
явно тоя е направил обратен завой

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 21 апр 2007 21:57

DragoGT написа:
MITKO_DVD написа:Протокола от кат:Купето се движи посока Симеоновско шосе по Околовръстното,този с мотора се движи зад него,колата е доста пострадала от ляво от страни отзад,като удара ми идва като правене на обратен от Купето и Удряне челно на мотора или мотора е изхвръкнал от пряката където свива авт.111 за Младост.Незнам,просто искам инфо къде е била катастрофата и как са били колите :cry:

100% са били перпендикулярно и мотора се е врязъл в купето
просто такъв удар няма как да е иначе...
явно тоя е направил обратен завой

А ти го видя Купето ,е кво ше кажеш и според мен е така или излизане от няква пряка :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”