не е сеирджия

VW GOLF MK2 GTI PB написа:MITKO_DVD написа:Колеги абе искам да питам някой знаели нещо за катастрофа станала в събота 14.04.07г. на околовръстното между мотор Кавазаки управляван от младо момче с момиче/момичето е починало в неделя/ от Монтана и Хюндай Купе
Абе много ми е чудно като събереш информация какво ще спечелиш некъв сирджия ли си не мога да разбера...
ЛЕКА И ПРЪСТ НА МОМИЧЕТО И ДАНО ПОЧИВА В МИР
Милослав написа:VW GOLF MK2 GTI PB написа:MITKO_DVD написа:Колеги абе искам да питам някой знаели нещо за катастрофа станала в събота 14.04.07г. на околовръстното между мотор Кавазаки управляван от младо момче с момиче/момичето е починало в неделя/ от Монтана и Хюндай Купе
Абе много ми е чудно като събереш информация какво ще спечелиш некъв сирджия ли си не мога да разбера...
Нещо неподготвен се изказваш май ...
Лека й Пръст на момичето
MITKO_DVD написа:КОлеги ше ви стане гадно като ви каже че не е серииджиство,просто ми трябва за работата,човека с Купето ми е клиент от доста време,колата е при мен и е в окаяно състояние,а пък моториста ми е градски,браво на позналите че тук има нещо.![]()
VW GOLF MK2 GTI PB написа:Милослав написа:VW GOLF MK2 GTI PB написа:MITKO_DVD написа:Колеги абе искам да питам някой знаели нещо за катастрофа станала в събота 14.04.07г. на околовръстното между мотор Кавазаки управляван от младо момче с момиче/момичето е починало в неделя/ от Монтана и Хюндай Купе
Нещо неподготвен се изказваш май ...
Лека й Пръст на момичето
Какво искаш да кажеш с това бе
Та питането ми е поне някой знаели този с мотора да не е изкочил от някоя пряка или ебали му мамата как е станало всико това Question
MITKO_DVD написа:Протокола от кат:Купето се движи посока Симеоновско шосе по Околовръстното,този с мотора се движи зад него,колата е доста пострадала от ляво от страни отзад,като удара ми идва като правене на обратен от Купето и Удряне челно на мотора или мотора е изхвръкнал от пряката където свива авт.111 за Младост.Незнам,просто искам инфо къде е била катастрофата и как са били колите
DragoGT написа:MITKO_DVD написа:Протокола от кат:Купето се движи посока Симеоновско шосе по Околовръстното,този с мотора се движи зад него,колата е доста пострадала от ляво от страни отзад,като удара ми идва като правене на обратен от Купето и Удряне челно на мотора или мотора е изхвръкнал от пряката където свива авт.111 за Младост.Незнам,просто искам инфо къде е била катастрофата и как са били колите
100% са били перпендикулярно и мотора се е врязъл в купето
просто такъв удар няма как да е иначе...
явно тоя е направил обратен завой
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 45 госта