не е сеирджия
Информация за ужасна катастрофа...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Информация за ужасна катастрофа...
VW GOLF MK2 GTI PB написа:MITKO_DVD написа:Колеги абе искам да питам някой знаели нещо за катастрофа станала в събота 14.04.07г. на околовръстното между мотор Кавазаки управляван от младо момче с момиче/момичето е починало в неделя/ от Монтана и Хюндай Купе
Абе много ми е чудно като събереш информация какво ще спечелиш некъв сирджия ли си не мога да разбера...
ЛЕКА И ПРЪСТ НА МОМИЧЕТО И ДАНО ПОЧИВА В МИР
Нещо неподготвен се изказваш май ...
Лека й Пръст на момичето
- VALENTINO_ROSSI
- Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
- VALENTINO_ROSSI
- Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
Милослав написа:VW GOLF MK2 GTI PB написа:MITKO_DVD написа:Колеги абе искам да питам някой знаели нещо за катастрофа станала в събота 14.04.07г. на околовръстното между мотор Кавазаки управляван от младо момче с момиче/момичето е починало в неделя/ от Монтана и Хюндай Купе
Абе много ми е чудно като събереш информация какво ще спечелиш некъв сирджия ли си не мога да разбера...
Лека й Пръст на момичето
Какво искаш да кажеш с това бе
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
MITKO_DVD написа:КОлеги ше ви стане гадно като ви каже че не е серииджиство,просто ми трябва за работата,човека с Купето ми е клиент от доста време,колата е при мен и е в окаяно състояние,а пък моториста ми е градски,браво на позналите че тук има нещо.![]()
Добре, но все пак доста често се коментират разни катастрофи и не виждам особено обяснение. А щом е при теб колата би трябвало да имаш по-точна информация, а ти питаш по форуми.
Преди 1-2 месеца на един светофар се праснаха леко двама. Нямаше последици освен тенекии. Но после видях един-двама дето направо тичаха зад един ъгъл да идат да видят какво е станало. 100% е сигурно, че не са търчали да помагат, а да зяпат. Видя ми се доста дебелашко.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW GOLF MK2 GTI PB написа:Милослав написа:VW GOLF MK2 GTI PB написа:MITKO_DVD написа:Колеги абе искам да питам някой знаели нещо за катастрофа станала в събота 14.04.07г. на околовръстното между мотор Кавазаки управляван от младо момче с момиче/момичето е починало в неделя/ от Монтана и Хюндай Купе
Лека й Пръст на момичето
Какво искаш да кажеш с това бе
Искам да ти кажа да не говориш за сеирджийство без да си запознат - нищо повече все си мисля че сме разумни хора ?
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Абе аз това инфо къде го имам от клиента,кат и съдебна медицина е нищо ама знаете ли кво е нищо.Мен ми се струва че моя човек с Купето или нещо прикрива или този с мотора е изкочил от някоя пряка.
Та питането ми е поне някой знаели този с мотора да не е изкочил от някоя пряка или ебали му мамата как е станало всико това
Та питането ми е поне някой знаели този с мотора да не е изкочил от някоя пряка или ебали му мамата как е станало всико това
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Та питането ми е поне някой знаели този с мотора да не е изкочил от някоя пряка или ебали му мамата как е станало всико това Question
Там където видях да беше станала катастрофата няма пряка прав път е и доста широк . Явно и двамата са изпреварвали- право е и е гладък асфалта Това ме учуди как може да се удариш на такова място .
Разбрах ,че момчето карало мотора и е съпруг и живеят в студентски град
- MITKO_DVD
- Контакти:
Протокола от кат:Купето се движи посока Симеоновско шосе по Околовръстното,този с мотора се движи зад него,колата е доста пострадала от ляво от страни отзад,като удара ми идва като правене на обратен от Купето и Удряне челно на мотора или мотора е изхвръкнал от пряката където свива авт.111 за Младост.Незнам,просто искам инфо къде е била катастрофата и как са били колите 
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
MITKO_DVD написа:Протокола от кат:Купето се движи посока Симеоновско шосе по Околовръстното,този с мотора се движи зад него,колата е доста пострадала от ляво от страни отзад,като удара ми идва като правене на обратен от Купето и Удряне челно на мотора или мотора е изхвръкнал от пряката където свива авт.111 за Младост.Незнам,просто искам инфо къде е била катастрофата и как са били колите
100% са били перпендикулярно и мотора се е врязъл в купето
просто такъв удар няма как да е иначе...
явно тоя е направил обратен завой
- MITKO_DVD
- Контакти:
DragoGT написа:MITKO_DVD написа:Протокола от кат:Купето се движи посока Симеоновско шосе по Околовръстното,този с мотора се движи зад него,колата е доста пострадала от ляво от страни отзад,като удара ми идва като правене на обратен от Купето и Удряне челно на мотора или мотора е изхвръкнал от пряката където свива авт.111 за Младост.Незнам,просто искам инфо къде е била катастрофата и как са били колите
100% са били перпендикулярно и мотора се е врязъл в купето
просто такъв удар няма как да е иначе...
явно тоя е направил обратен завой
А ти го видя Купето ,е кво ше кажеш и според мен е така или излизане от няква пряка
Върни се в “ОФФ-Топик - други”