Колеги, днес ходих на диагностика за шаран 1.9тди и ми казаха че всичко е в ред , само дебитомера не е читав. При празен ход, при ускоряване и при високи обороти показанията му почти не се променяха...Искам да ви питам - дали да купувам нов - 250лв или от морга - 100лв?
Ако е от морга как да го разбера дали е здрав?! И дали ще тръгне по-вече колата? Благодаря ви.

дебитомер
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
klenbuterol
klenbuterol искам да те питам щото видам че ги чаткаш за ламбда сондата как мога да разбера дали ми функционира правилно щото смених на скоро дебитометър а пак си харчи множко става въпрос за мотор 1.9 JTD
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: дебитомер
колата започна да набира мудно при рязко настъпване набира и до 4000 об без проблеми не забива но не върви нормално особенно на байри преди на трета вървеше много сега паднат ли оборотите под 2000 дори и при настъпване до ламарината неще да набира и трябва да включвам втора дали проблемът е в дебитомера и може ли да се диагностицира без vag-com
п.п имам приятел с audi a3 1.9 tdi asz 131кс може ли да пробвам с неговия дебитомер моят мотор е agr
п.п имам приятел с audi a3 1.9 tdi asz 131кс може ли да пробвам с неговия дебитомер моят мотор е agr
-
- Автомобил:
- Двигател:
sharan4e написа:Колеги, днес ходих на диагностика за шаран 1.9тди и ми казаха че всичко е в ред , само дебитомера не е читав. При празен ход, при ускоряване и при високи обороти показанията му почти не се променяха...Искам да ви питам - дали да купувам нов - 250лв или от морга - 100лв?
Ако е от морга как да го разбера дали е здрав?! И дали ще тръгне по-вече колата? Благодаря ви.
На място ли му гледаха показанията или в движение? Чисти ли са ти всмукателните колектори?
Отворихте ли да почистите дебитомера.
Ако филтъра на картерните газове е запушен може да ти качва масло и да омаслява дебитомера
Оправя се като смениш филтъра и измиеш дебитомера
Ако филтъра на картерните газове е запушен може да ти качва масло и да омаслява дебитомера
Оправя се като смениш филтъра и измиеш дебитомера
Върни се в “Дизелови агрегати”