кво разбираш под декоративен споилер ? имаш предвид козирката на задния джам ли ?Hertz написа::roll:
landwarrior написа:кво разбираш под декоративен споилер ? имаш предвид козирката на задния джам ли ?Hertz написа::roll:
няма проблеми да монтираш ,стува около 50лв (втора ръка оригинален поне аз за толкова го купувах) по принцип те фабрично се слагат като се пробива стъклото,но аз и повечето като мен бяха го залепипи със черен силикон и няма мърдане ,един колега даже беше писал че след преобръщане с колата споилера още е стоялHertz написа:landwarrior написа:кво разбираш под декоративен споилер ? имаш предвид козирката на задния джам ли ?Hertz написа::roll:
Нещо подобно. Виждал съм такива както с вграден стоп така и без.
tanokaridi написа:няма да имаш проблеми сметала слагай смело силикона и го лепи незабравяй, че няма да се женим за тези коли аз го имам също но така купих колата ще погледна с какво е лепен и ще ти кажа
nikigada написа:Не си струва да си цапаш колота със силикони спойлера се закрепва с видий. От вътре навън през гуменото уплътнение на стъклото. разстоянието между стъклото и ламарината на вратата е около 4-5 мм точно през него минаваш с видията. Хубаво е преди да навиеш видията да боднеш с игла отвътре да видиш къде минива и къде не! Внимавай много!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта