Какво може да и е станало
Проблем след дъждовете
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем след дъждовете
Значи на празен ход оборотите са си стабилни,обаче при движение и натискане на педала на газта се едно няма мощност и придърпва леко, а и много бавно набира.Ако съм натиснал повече педала на газта(едвам набира) и го оттпусна,колата за секунда ускорява
Карах я така към 50 км и не се оправи,та мисълта ми е ако е имало нещо мокро е изсъхнало.
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Хм...да ти кажа и аз имах такъв проблем на голфа,ама изгоря преди да установя от къде идва...
Обаче мога да ти кажа,че наистина има нещо мокро и 100% не е изсъхнало...шот при мен като го понапече 2-3 дни слънце след дъжд и се оправяше...Обаче уви не успях да разбера от къде...Зачисти всички кабелни обувки да не са клеясали случайно и провери кабелите на делкото...тва ми идва на ум... 
-
kokovas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мойта го прави това след всеки дъжд(също е 1.6 карбуратор).......а веднъж и въобще не щя да запали...гумата в-у дистрибуторната капачка ми се беше напоила с вода и един майстор взе един нож и я махна....сега също го прави но много рядко.....в(ера пак ми го направи тоя номер...свалих капачката и хубаво я подсуших(въпреки че видимо не беше влажна...после я запалих.....но затова пък днес колата започна да се форсира сама и на място и в движение...и то здраво да се форсира,на бая високи обороти.....не знам какво стана.....
- salamaleikum
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги и аз имам проблем с паленето
След големия дъжд два дена не бях карал голфа 1.6 карбуратор 1989година работеше си нормално преди но след тия порои въобще не ще да пали чистих свещите подсушавах в извадено положение въртя на стартер като съм ги сложил на капака на клапаните за да има маса правят си искра.Но не мога да преценя дали е достатъчно силна искрата свещите са нови.Къде може да е проблема може ли да е в електронния модул на запалването който се намира под чистачките въпреки че миналата година пак след яко дъждове ми го направи този номер и го смених но не беше от него.Възможно ли е делкото да се е навлажнило въпреки че видимо не е мокро от вътрешната страна 
-
kokovas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колеги и аз имам проблем с паленето
salamaleikum написа:След големия дъжд два дена не бях карал голфа 1.6 карбуратор 1989година работеше си нормално преди но след тия порои въобще не ще да пали чистих свещите подсушавах в извадено положение въртя на стартер като съм ги сложил на капака на клапаните за да има маса правят си искра.Но не мога да преценя дали е достатъчно силна искрата свещите са нови.Къде може да е проблема може ли да е в електронния модул на запалването който се намира под чистачките въпреки че миналата година пак след яко дъждове ми го направи този номер и го смених но не беше от него.Възможно ли е делкото да се е навлажнило въпреки че видимо не е мокро от вътрешната страна
и моя е също 89-та година.......те са с някакъв електронен карбуратор...т.е. има компютър.....да не би той да ни прави номера във влагата?????
- salamaleikum
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”