Намира се под капака на колата от дясната страна под една пластмасова кора.Като се махне филтъра клапата е под него и се управлява от едно двигател4е със зъбно колело и движи една реика пластмасова...мята е с4упена и мотор4ето си върти на празен ход

marine написа:Ами да помогна с каквото знам..клапата за рециркулация на моя 95 пасат с клима е то4но под филтъра за купето
Намира се под капака на колата от дясната страна под една пластмасова кора.Като се махне филтъра клапата е под него и се управлява от едно двигател4е със зъбно колело и движи една реика пластмасова...мята е с4упена и мотор4ето си върти на празен ход
doktora написа:И аз много пъти съм се чудил защо моя Пасатко няма възможност за рециркулация?Няма никакъв бутон за тази цел. Да не би само пастковците с климатик да имат тази опция?
А ако има някаква възможност да се върти въздуха само от купето и да се изолира този отвън, моля който знае да ме светне.
Да добавя - всичко на всичко имам само три врътки: 1) За оборотите на вентилатора; 2) За топло-студено; 3) За насочване струята въздух
Потребители, разглеждащи този форум: azlk_TURBO и 34 госта