Снимки от Авиошоуто в Граф Игнатиево !!!!!!!!!!
- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
joser написа:vlado_turboto написа:..Даже вече има станах фен на тия ПТИЦИ ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако видиш 29 в полет... добре, че публиката беше на тревата, а не на асфалта.. жега!
Прав си колега доста хора днес ми го казаха ... та тогава да се надявам да ги видим и нашенците
.... казаха ми че тези самолети които бяха спряни от страни до кугъра са били доста по мощни и маневрени от самолетите на Американците ... та да се надяваме да направят едно "тест драйвче" на тея машни ама пред публика - Cee
- Автомобил:
joser написа:всеки тип самолет си има мисия и цел, всеки самолет си има преимущества. 29 не веднъж са се показвали и пред публика, доказвали и в учения
Абе колега виждам че ти се занимаваш с тези неща ... а и аз мисля да следвам авиация в меито ... казвай моля ти се когато има такива мероприятия ....
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vlado_turboto написа:joser написа:всеки тип самолет си има мисия и цел, всеки самолет си има преимущества. 29 не веднъж са се показвали и пред публика, доказвали и в учения
Абе колега виждам че ти се занимаваш с тези неща ... а и аз мисля да следвам авиация в меито ... казвай моля ти се когато има такива мероприятия ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бой се едната ми къща е до пистата на Граф Игнатиево а другата на жена ми е на 500 м. от летище Крумово .....неможе да ми убегне нещо такова така че и аз ще пиша.
- Cee
- Автомобил:
Ronin написа:vlado_turboto написа:joser написа:всеки тип самолет си има мисия и цел, всеки самолет си има преимущества. 29 не веднъж са се показвали и пред публика, доказвали и в учения
Абе колега виждам че ти се занимаваш с тези неща ... а и аз мисля да следвам авиация в меито ... казвай моля ти се когато има такива мероприятия ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бой се едната ми къща е до пистата на Граф Игнатиево а другата на жена ми е на 500 м. от летище Крумово .....неможе да ми убегне нещо такова така че и аз ще пиша.
Е добрее колега .... Ама гледай да не забравяш и да ни викаш редовно
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vlado_turboto написа:Благодаря ти страшно мноого "Joser" точно за това го правя заради авиацията ... това е просто невероятна тръпка![]()
... абе незнам с какви думи да го опиша затова ще си замълча за да не се изложа
![]()
![]()
![]()
Колега ако имаш наистина тръпка и си намислил нещо за авиация НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ,аз имах също такава тръпка,преди армията посещавах курсове към бившето ОСО ,дойде 10 ноември и ги закриха(Неможах да скачам с парашут) В армията стигнах до алпинодесантна рота(Оказа се че съм доста висок и тежък за парашутист и ме преразпределиха само алпинист.Кандидатствах в МЕИ и ме приеха съвсем друга специалност,в момента по голямата част от колегите ми са бивши авиатори единия бивш ЗКТЧ в Чешнигирово другите двама авиодиспечери в Графа .......е не ми е било писано да стана авиатор ама ти не се отказвай !!!!!!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря ти страшно мноого "Joser" точно за това го правя заради авиацията ... това е просто невероятна тръпка Exclamation Exclamation ... абе незнам с какви думи да го опиша затова ще си замълча за да не се изложа Exclamation Very Happy Exclamation Very Happy
Колега ... според мен Авиацията в МЕИ не си заслужава!Аз я завършвам след 1 месец - останаха ми само държавните изпити, ама работата е шибана! Ако наистина ти се занимава с авиация ... най-добрият вариант в момента на пазара са Lufthansa Technik - има обяви в jobs.bg и jobtiger.bg нещо такова беше .. пращаш CV на английски и чакаш а те поканят на интервю! Канят всеки! Там правиш 6 теста и ако си се справил добре те викат на 2 интервю да се уговаряте за парите и когас почваш! Пичовете те финансират за обучението и след това запклатата която предлагат е доста добра! В сравнение с МЕИ тва си е направо "гъзария" отвсякъде!!
Успех ти пожелавам!
А на (полу)колегие от БАС .... само така със снимките момчета!
- Cee
- Автомобил:
Ronin написа:vlado_turboto написа:Благодаря ти страшно мноого "Joser" точно за това го правя заради авиацията ... това е просто невероятна тръпка![]()
... абе незнам с какви думи да го опиша затова ще си замълча за да не се изложа
![]()
![]()
![]()
Колега ако имаш наистина тръпка и си намислил нещо за авиация НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ,аз имах също такава тръпка,преди армията посещавах курсове към бившето ОСО ,дойде 10 ноември и ги закриха(Неможах да скачам с парашут) В армията стигнах до алпинодесантна рота(Оказа се че съм доста висок и тежък за парашутист и ме преразпределиха само алпинист.Кандидатствах в МЕИ и ме приеха съвсем друга специалност,в момента по голямата част от колегите ми са бивши авиатори единия бивш ЗКТЧ в Чешнигирово другите двама авиодиспечери в Графа .......е не ми е било писано да стана авиатор ама ти не се отказвай !!!!!!
Благодаряти отново за подкрепата и съвета,и да се надявам да влезна в МЕИ това което искам ...
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”