Снимки от Авиошоуто в Граф Игнатиево !!!!!!!!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Нед 01 юли 2007 21:36

не. аз членувам в БАС. снимах повече на тренировките на Ф-16. днес имах по-други задачи ;) аз там работя :)

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Нед 01 юли 2007 21:39

joser написа:
vlado_turboto написа:..Даже вече има станах фен на тия ПТИЦИ .. :!: :!: :D :!: :D

:patriot :patriot

ако видиш 29 в полет... добре, че публиката беше на тревата, а не на асфалта.. жега :lol: !

Прав си колега доста хора днес ми го казаха ... та тогава да се надявам да ги видим и нашенците :patriot .... казаха ми че тези самолети които бяха спряни от страни до кугъра са били доста по мощни и маневрени от самолетите на Американците ... та да се надяваме да направят едно "тест драйвче" на тея машни ама пред публика :!: :D :!: :D :!: :D

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Нед 01 юли 2007 21:43

всеки тип самолет си има мисия и цел, всеки самолет си има преимущества. 29 не веднъж са се показвали и пред публика, доказвали и в учения :respect

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Нед 01 юли 2007 21:49

joser написа:всеки тип самолет си има мисия и цел, всеки самолет си има преимущества. 29 не веднъж са се показвали и пред публика, доказвали и в учения :respect

Абе колега виждам че ти се занимаваш с тези неща ... а и аз мисля да следвам авиация в меито ... казвай моля ти се когато има такива мероприятия .... :!: :D :!: :D :!: :D

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Нед 01 юли 2007 22:02

vlado_turboto написа:
joser написа:всеки тип самолет си има мисия и цел, всеки самолет си има преимущества. 29 не веднъж са се показвали и пред публика, доказвали и в учения :respect

Абе колега виждам че ти се занимаваш с тези неща ... а и аз мисля да следвам авиация в меито ... казвай моля ти се когато има такива мероприятия .... :!: :D :!: :D :!: :D

Не бой се едната ми къща е до пистата на Граф Игнатиево а другата на жена ми е на 500 м. от летище Крумово .....неможе да ми убегне нещо такова така че и аз ще пиша.

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Нед 01 юли 2007 22:05

Ronin написа:
vlado_turboto написа:

Не бой се едната ми къща е до пистата на Граф Игнатиево а другата на жена ми е на 500 м. от летище Крумово .....неможе да ми убегне нещо такова така че и аз ще пиша.

Е добрее колега .... Ама гледай да не забравяш и да ни викаш редовно :P :D :!: :D :)

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Нед 01 юли 2007 22:10

писах и на л.с. - заповядай в нашето сдружение :) имаш ми координатите. ако имам твоите - ще ти се обаждам за по-итересните авиационни събития. а и тук не винаги мога и ще пускам тема, дори и в офф топик раздела. авиацията е голяма тръпка!

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Нед 01 юли 2007 22:19

Благодаря ти страшно мноого "Joser" точно за това го правя заради авиацията ... това е просто невероятна тръпка :!: :!: ... абе незнам с какви думи да го опиша затова ще си замълча за да не се изложа :!: :D :!: :D

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 01 юли 2007 22:37

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
joser - нямах време - бързахме да тръгнем преди края на шоуто - работа - знаеш как е!До следващия път!Организацията беше страхотна!Благодаря!

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Нед 01 юли 2007 22:41

vlado_turboto написа:Благодаря ти страшно мноого "Joser" точно за това го правя заради авиацията ... това е просто невероятна тръпка :!: :!: ... абе незнам с какви думи да го опиша затова ще си замълча за да не се изложа :!: :D :!: :D

Колега ако имаш наистина тръпка и си намислил нещо за авиация НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ,аз имах също такава тръпка,преди армията посещавах курсове към бившето ОСО ,дойде 10 ноември и ги закриха(Неможах да скачам с парашут) В армията стигнах до алпинодесантна рота(Оказа се че съм доста висок и тежък за парашутист и ме преразпределиха само алпинист.Кандидатствах в МЕИ и ме приеха съвсем друга специалност,в момента по голямата част от колегите ми са бивши авиатори единия бивш ЗКТЧ в Чешнигирово другите двама авиодиспечери в Графа .......е не ми е било писано да стана авиатор ама ти не се отказвай !!!!!! :wink:

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Нед 01 юли 2007 22:45

Весо, и аз благодаря. и на публиката, че ни уважи, въпреки жегата.
другия път - на биричка под някоя сянка в стария град ;)

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Пон 02 юли 2007 8:27

Благодаря ти страшно мноого "Joser" точно за това го правя заради авиацията ... това е просто невероятна тръпка Exclamation Exclamation ... абе незнам с какви думи да го опиша затова ще си замълча за да не се изложа Exclamation Very Happy Exclamation Very Happy

Колега ... според мен Авиацията в МЕИ не си заслужава!Аз я завършвам след 1 месец - останаха ми само държавните изпити, ама работата е шибана! Ако наистина ти се занимава с авиация ... най-добрият вариант в момента на пазара са Lufthansa Technik - има обяви в jobs.bg и jobtiger.bg нещо такова беше .. пращаш CV на английски и чакаш а те поканят на интервю! Канят всеки! Там правиш 6 теста и ако си се справил добре те викат на 2 интервю да се уговаряте за парите и когас почваш! Пичовете те финансират за обучението и след това запклатата която предлагат е доста добра! В сравнение с МЕИ тва си е направо "гъзария" отвсякъде!!
Успех ти пожелавам!
А на (полу)колегие от БАС .... само така със снимките момчета! :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 02 юли 2007 8:56

:shock Много яко е било, браво на пилотите :vacation

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Пон 02 юли 2007 17:29

Ronin написа:
vlado_turboto написа:Благодаря ти страшно мноого "Joser" точно за това го правя заради авиацията ... това е просто невероятна тръпка :!: :!: ... абе незнам с какви думи да го опиша затова ще си замълча за да не се изложа :!: :D :!: :D

Колега ако имаш наистина тръпка и си намислил нещо за авиация НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ,аз имах също такава тръпка,преди армията посещавах курсове към бившето ОСО ,дойде 10 ноември и ги закриха(Неможах да скачам с парашут) В армията стигнах до алпинодесантна рота(Оказа се че съм доста висок и тежък за парашутист и ме преразпределиха само алпинист.Кандидатствах в МЕИ и ме приеха съвсем друга специалност,в момента по голямата част от колегите ми са бивши авиатори единия бивш ЗКТЧ в Чешнигирово другите двама авиодиспечери в Графа .......е не ми е било писано да стана авиатор ама ти не се отказвай !!!!!! :wink:

Благодаряти отново за подкрепата и съвета,и да се надявам да влезна в МЕИ това което искам ... :!: :D :!:

Потребителски аватар
blagoykata
Автомобил: Пасат
Двигател: АФТ 1996

Мнениеот blagoykata » Пон 02 юли 2007 18:42

Stefan написа::shock Много яко е било, браво на пилотите :vacation

Този, който се приземи в 8-мата минута и уж е ударил птица, е получил бъбречна криза

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”