joser написа:vlado_turboto написа:..Даже вече има станах фен на тия ПТИЦИ ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако видиш 29 в полет... добре, че публиката беше на тревата, а не на асфалта.. жега!
joser написа:всеки тип самолет си има мисия и цел, всеки самолет си има преимущества. 29 не веднъж са се показвали и пред публика, доказвали и в учения
vlado_turboto написа:joser написа:всеки тип самолет си има мисия и цел, всеки самолет си има преимущества. 29 не веднъж са се показвали и пред публика, доказвали и в учения
Абе колега виждам че ти се занимаваш с тези неща ... а и аз мисля да следвам авиация в меито ... казвай моля ти се когато има такива мероприятия ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ronin написа:vlado_turboto написа:joser написа:всеки тип самолет си има мисия и цел, всеки самолет си има преимущества. 29 не веднъж са се показвали и пред публика, доказвали и в учения
Абе колега виждам че ти се занимаваш с тези неща ... а и аз мисля да следвам авиация в меито ... казвай моля ти се когато има такива мероприятия ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бой се едната ми къща е до пистата на Граф Игнатиево а другата на жена ми е на 500 м. от летище Крумово .....неможе да ми убегне нещо такова така че и аз ще пиша.
vlado_turboto написа:Благодаря ти страшно мноого "Joser" точно за това го правя заради авиацията ... това е просто невероятна тръпка![]()
... абе незнам с какви думи да го опиша затова ще си замълча за да не се изложа
![]()
![]()
![]()
Благодаря ти страшно мноого "Joser" точно за това го правя заради авиацията ... това е просто невероятна тръпка Exclamation Exclamation ... абе незнам с какви думи да го опиша затова ще си замълча за да не се изложа Exclamation Very Happy Exclamation Very Happy
Ronin написа:vlado_turboto написа:Благодаря ти страшно мноого "Joser" точно за това го правя заради авиацията ... това е просто невероятна тръпка![]()
... абе незнам с какви думи да го опиша затова ще си замълча за да не се изложа
![]()
![]()
![]()
Колега ако имаш наистина тръпка и си намислил нещо за авиация НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ,аз имах също такава тръпка,преди армията посещавах курсове към бившето ОСО ,дойде 10 ноември и ги закриха(Неможах да скачам с парашут) В армията стигнах до алпинодесантна рота(Оказа се че съм доста висок и тежък за парашутист и ме преразпределиха само алпинист.Кандидатствах в МЕИ и ме приеха съвсем друга специалност,в момента по голямата част от колегите ми са бивши авиатори единия бивш ЗКТЧ в Чешнигирово другите двама авиодиспечери в Графа .......е не ми е било писано да стана авиатор ама ти не се отказвай !!!!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 100 госта