Kолега, явно съм бил разбран неправилно. Даже и за секунда не съм си и помислял да се бъзикам със соц-возилата. Навремето това си бяха коли - някои от тях още се държат в движение, а са на 20-25, та и повече години. Лада например за времето си е била нелоша кола, даже доста прилична.Yonata написа:connor cane
Не се подигравай със соц-возилата те си избутаха едно-две поколения.
И впрочем ги карат с А-95, имаме една служебна ЛАДА която я ползваме за магаре. И си върви супер с 95.
ila написа:Докато го имаше официално карах предимно с А92. Не усещах никава разлика с А95.
connor cane написа:Бре - че то ако 92 не се произвржда вече, ладите, москвичите и другите подобни соц-возила с 95 ли карат. Замислих се, защото на някои от тях заводско им дават даже 89 - а такова животно май отдавна нема.
С 95 ладите примерно направо ще излетят вертикално - ще зема да почна да се оглаждам за ниско прелитащи лади![]()
![]()
joro801 написа:Глупости колегата , аз никога не си спарвам машинката, е чат се случва и това , но истината е , 4е наистина намалява разхода на горивото и върви перфектно , някви пишман майстори ми казаха , че като ми е моно двигателя , съм щял да го преебам с 100те октана , но за сега му няма нищо , а като му сипя 95 , все едно съм сипал 92
, така , 4е ако си искате здрав двигателя , не подценявайте бенза , много зависи и от него.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 80 госта