Снимката е от форума но и на моята тройка го има та се зачудих за какво служи ....бая материал има за да е случайно там ??

znainainai написа:Туй жилязу тежи към кило и отгоре малко ми е странно защо е сложено ама щом колегата казва явно е така
vaskoto1 написа:това ако ти се развият болтовете на карето му пречи да падне на земята. без да го развиеш-не можеш да извадиш полуоската...![]()
не знам защо трябва да е такъв кютук-може и да има друга основна функция-аз поне това съм забелязал досега като вероятно предназначение...
Точно така.Нарича се "демфер" и го има в различни марки и модели,в звисимост от годината на производство.jagler написа:да ти обира вибрациите на предния мост,някои го махат,аз преди едни пишман майстори ми го бяха свалили,че после добре че се усетих и се върнах да го търся...
znainainai написа:vaskoto1 написа:това ако ти се развият болтовете на карето му пречи да падне на земята. без да го развиеш-не можеш да извадиш полуоската...![]()
не знам защо трябва да е такъв кютук-може и да има друга основна функция-аз поне това съм забелязал досега като вероятно предназначение...
Айде на 2.0 ясно ама свалях кутия на Ibiza 1.3mi там за какъв чеп са го сложили 1.3 55к.с. много трудно ша накъса болтовете на полуоските при рязко тръгване,то ABF-а не мое да ги накъса па да не говорим за 1.3,но наистина без да се махне тоя кютюк не може да се свали полуоската. Просто НЯМА от къде да се бръкне за болтовете
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта