Та случайно някой да знае как да разреша този проблем който ме човарка непрекаснато ?

vit_autosofia написа:Скоро сменях танпон карбуратор на един много добър мой приятел и колега от централата на ЕВРО-07.Колата му е Ауди-80.Танпона си го донесе той.Монтирах му го и изкара две седмици.След което му взех FEBI и нещата заспаха.
А сега по темата.Колега колкото и голямо менте да сложиш не може веднага след монтажа на танпона да ти прави същия въртел.Така че търси проблема на друго място.Примерно може да проследиш връзката между смукателния колектор и сервото на спирачките.Ако смуче въздух от там,може и 30 танпона да смениш се тая.![]()
Успех ще се оправи
golfarata написа:силикон колега само на плочката за газовото огоре......... на тампона брат не слагай........... а за фебито същия като бирта са / италианско-турска афера майсторче............/. спорихме вече по темата с тебе мн. отдавна и е излишно да на...ам темата на колегата. другия път като се видиме в твоя квартал поне свирни а не потегляй бързо както направи с джетката.............
mafiacartel написа:Колега вече сам сложил силикон на тампона ,а що се отнася за плочката на газовото просто невиждам никакав смисал от тоя силикон тамтъй като той ми е най-отгоре на карбуратора.
golfarata написа:силикон колега само на плочката за газовото огоре......... на тампона брат не слагай........... а за фебито същия като бирта са / италианско-турска афера майсторче............/. спорихме вече по темата с тебе мн. отдавна и е излишно да на...ам темата на колегата. другия път като се видиме в твоя квартал поне свирни а не потегляй бързо както направи с джетката.............
mafiacartel написа:golfarata написа:силикон колега само на плочката за газовото огоре......... на тампона брат не слагай........... а за фебито същия като бирта са / италианско-турска афера майсторче............/. спорихме вече по темата с тебе мн. отдавна и е излишно да на...ам темата на колегата. другия път като се видиме в твоя квартал поне свирни а не потегляй бързо както направи с джетката.............
Колега вече сам сложил силикон на тампона ,а що се отнася за плочката на газовото просто невиждам никакав смисал от тоя силикон тамтъй като той ми е най-отгоре на карбуратора.
Mapoka написа:mafiacartel написа:Колега вече сам сложил силикон на тампона ,а що се отнася за плочката на газовото просто невиждам никакав смисал от тоя силикон тамтъй като той ми е най-отгоре на карбуратора.
Е да ама ако смуче въздух под нея ще ти обеднява сместа и тогава настроката е трууднааа
.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта