става дума за предните чистачки

chefito написа:SSivanov написа:Ако говориш за задната чистачка yavor4e преди време имаше и не го даваше скъпо. Знам за това понеже и аз го имам съшия проблем но с пасат а там машинките са различни.
не не за предните....задната беше навремето само клеясала та я оправих ама предните днес умряха
kris11 написа:chefito написа:SSivanov написа:Ако говориш за задната чистачка yavor4e преди време имаше и не го даваше скъпо. Знам за това понеже и аз го имам съшия проблем но с пасат а там машинките са различни.
не не за предните....задната беше навремето само клеясала та я оправих ама предните днес умряха
Имам от Голф 2 цялата система за предни чистачки , но не знам дали става за 3 ка.
chefito написа:Значи отиде механизма. Мотора върти, но след като разкапсоловах механизма и се оказа доста крива ситуация. Металното зъбно колело идващо от моторчето беше изяло голямото пластмасово колело и бяха останали само 5-6 зъба читави. Беше го направило на прах. Некви идее какво може да се направи и колко струва евентуално по моргите?
става дума за предните чистачки
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 82 госта