Окачване Голф 2
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Окачване Голф 2
Здравейте колеги имам следния проблем. Смених си предните и задните амортесьори на колата. Взех ги от Голф 3 амортесьорите са газови а пружините са зелени окачването слезе с два три сантиметра не повече, обчае се появи едно почукване в предната част на колата при минаване през дупки не е удар или клопане а просто метално почукване. Ходих при какви ли не майстори които развиваха какво ли не теориии но никой не каза от какво може да е и не се нае да го оправи. Един ми обясняваше че трябва да си купя по къси амортесьори друг че ми чукат навивките на пружините и други такива. Ако някой може да каже нещо по въпроса ще съм благодарен.
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама тези изобщо не са ниски цялата гума си се вижда
http://ivogti.hit.bg/Gotov%207.jpg
http://ivogti.hit.bg/Gotov%207.jpg
И аз имам такъв проблем.
Смених амортисьори, тампони на макферсони, шарнири. Само пружините са старите и са рязани. 3 пъти я гледат на сервиз - казват - нищо няма, всичко е ОК. А похлопва на малките неравности.
Преди няколко години имах точно същия проблем при жигулата. При смяна на калниците се намери дупка в една от гредичките. След изрязване и закърпване проблема изчезна. Обасних си го с разминаване на ръждясалите ламарини при лекото посукване на купето по време на движение. Възможно е и сега да е нещо подобно.
Преди няколко години имах точно същия проблем при жигулата. При смяна на калниците се намери дупка в една от гредичките. След изрязване и закърпване проблема изчезна. Обасних си го с разминаване на ръждясалите ламарини при лекото посукване на купето по време на движение. Възможно е и сега да е нещо подобно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”