Застрахвка в ДЗИ - сагата продължава...
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
Madj0 написа:Заведох паркинг щета за надраскана врата , калник и преден капак - след 8 дена 479 лв . Предлагаха ми да им оставя колата да ми я пръснат ама не ми се щеше . Досега една кола на 75 % са ми платили + колата си запазих , и куп щети по други коли . Чудя се щo се занимават с мен даже
застрахователите трябва да се гърбят за какво ни ги взимат тези пари.
-
ГLГLГL
Бих казал, че случката малко не си отговаря на заглавието. Очаквах че са отказали да плащат. Но такова забавяне по такива причини си е чисто и просто тъпотия, но "по устав". Въпросът е само да пускаш ли жалба срещу тая или не. Аз тъй като се ядосвам от подобни кретении бих я насолил - най-малкото тя да разбере и друг път да не се прави на убита. Но реално погледнато не е хубаво да се ядосва излишно човек, а докато пишеш жалбата и се занимаваш да я пращаш щеш не щеш ще се нервиш още.
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ГLГLГL написа:Бих казал, че случката малко не си отговаря на заглавието. Очаквах че са отказали да плащат. Но такова забавяне по такива причини си е чисто и просто тъпотия, но "по устав". Въпросът е само да пускаш ли жалба срещу тая или не. Аз тъй като се ядосвам от подобни кретении бих я насолил - най-малкото тя да разбере и друг път да не се прави на убита. Но реално погледнато не е хубаво да се ядосва излишно човек, а докато пишеш жалбата и се занимаваш да я пращаш щеш не щеш ще се нервиш още.
Ако колегата си е прочел полицата щеше да е друго ! Там висчко си пише ама трябва да се чете .
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
svetlin написа:Аз пък си мислех че на тази на гишето и плащат за да ме обслужи както трябва и да ми дава вярна информация
ДЗИ в момента са най некоректната и скапана компания която съм виждал!!! С 1 Дума Измамничество!!!
Опитаи в булстрад ще останеш доволен... Някой ми беше строиш задния стоп, занесох им фактура и ми го платиха на същия ден още.....
-
ГLГLГL
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Развитие по моя въпрос. Станала е нова грешка с мойта щета. На въпроса ми изисква ли се от мен да направя нещо или грешката е на ДЗИ и ще бъде ли спазен законовия срок в който трябва да ми се изплати щетата отговора беше че не може да ми се даде отговор в момента и че нямало кой да се занимава с мен след онзиденшната градушка
Е вече не ми писна ами не знам какво
И на всичко отгоре оная пача е написала че съм занесъл последния документ изискан от ДЗИ с 1 седмица по-късно от реалното
:f_ckyou:
И на всичко отгоре оная пача е написала че съм занесъл последния документ изискан от ДЗИ с 1 седмица по-късно от реалното
:f_ckyou:Върни се в “Общи автомобилни дискусии”