Застрахвка в ДЗИ - сагата продължава...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Сря 29 авг 2007 15:46

Заведох паркинг щета за надраскана врата , калник и преден капак - след 8 дена 479 лв . Предлагаха ми да им оставя колата да ми я пръснат ама не ми се щеше . Досега една кола на 75 % са ми платили + колата си запазих , и куп щети по други коли . Чудя се щo се занимават с мен даже :D

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Сря 29 авг 2007 17:34

Madj0 написа:Заведох паркинг щета за надраскана врата , калник и преден капак - след 8 дена 479 лв . Предлагаха ми да им оставя колата да ми я пръснат ама не ми се щеше . Досега една кола на 75 % са ми платили + колата си запазих , и куп щети по други коли . Чудя се щo се занимават с мен даже :D

застрахователите трябва да се гърбят за какво ни ги взимат тези пари.

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Сря 29 авг 2007 17:44

Аз също съм много доволен от ДЗИ...не бих ги сменил ми се струва :wink:

ГLГLГL

Мнениеот ГLГLГL » Сря 29 авг 2007 20:41

Бих казал, че случката малко не си отговаря на заглавието. Очаквах че са отказали да плащат. Но такова забавяне по такива причини си е чисто и просто тъпотия, но "по устав". Въпросът е само да пускаш ли жалба срещу тая или не. Аз тъй като се ядосвам от подобни кретении бих я насолил - най-малкото тя да разбере и друг път да не се прави на убита. Но реално погледнато не е хубаво да се ядосва излишно човек, а докато пишеш жалбата и се занимаваш да я пращаш щеш не щеш ще се нервиш още.

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Чет 30 авг 2007 7:57

ГLГLГL написа:Бих казал, че случката малко не си отговаря на заглавието. Очаквах че са отказали да плащат. Но такова забавяне по такива причини си е чисто и просто тъпотия, но "по устав". Въпросът е само да пускаш ли жалба срещу тая или не. Аз тъй като се ядосвам от подобни кретении бих я насолил - най-малкото тя да разбере и друг път да не се прави на убита. Но реално погледнато не е хубаво да се ядосва излишно човек, а докато пишеш жалбата и се занимаваш да я пращаш щеш не щеш ще се нервиш още.

Ако колегата си е прочел полицата щеше да е друго ! Там висчко си пише ама трябва да се чете .

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Пет 31 авг 2007 18:42

Аз пък си мислех че на тази на гишето и плащат за да ме обслужи както трябва и да ми дава вярна информация

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 01 сеп 2007 11:41

svetlin написа:Аз пък си мислех че на тази на гишето и плащат за да ме обслужи както трябва и да ми дава вярна информация

ДЗИ в момента са най некоректната и скапана компания която съм виждал!!! С 1 Дума Измамничество!!!

Опитаи в булстрад ще останеш доволен... Някой ми беше строиш задния стоп, занесох им фактура и ми го платиха на същия ден още..... :wink:

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Съб 01 сеп 2007 11:53

Tinko написа:
ДЗИ в момента са най некоректната и скапана компания която съм виждал!!! С 1 Дума Измамничество!!!

Опитаи в булстрад ще останеш доволен... Някой ми беше строиш задния стоп, занесох им фактура и ми го платиха на същия ден още..... :wink:

Натам съм се и насочил :wink:

ГLГLГL

Мнениеот ГLГLГL » Съб 01 сеп 2007 13:01

Аз пък за Булстрад не съм чувал добри отзиви и точно там не бих се нацепил. По-рано Алианц имаха добра репутация, сега не знам.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Съб 01 сеп 2007 13:04

На мен Булстрад са ми плащали добре досега. На паркинг съм минавал какво ли не. А за Алианц знам, че е по уферта за нови коли, но за стари било тесла.

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Пон 03 сеп 2007 15:06

Развитие по моя въпрос. Станала е нова грешка с мойта щета. На въпроса ми изисква ли се от мен да направя нещо или грешката е на ДЗИ и ще бъде ли спазен законовия срок в който трябва да ми се изплати щетата отговора беше че не може да ми се даде отговор в момента и че нямало кой да се занимава с мен след онзиденшната градушка :shock Е вече не ми писна ами не знам какво :evil:
И на всичко отгоре оная пача е написала че съм занесъл последния документ изискан от ДЗИ с 1 седмица по-късно от реалното :rocketwhore :f_ckyou:

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пон 03 сеп 2007 15:25

ЕЕЕ сега направо са та "насадили" на пачи яйца. :014:

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Пон 03 сеп 2007 15:37

Говорих вече с едни приятел адвокат и мисля да отида да се оплача от въпросната служителка и само ще чакам и 1 ден да ми забавят парите и отиваме на съд :evil:

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Вто 04 сеп 2007 7:54

и за какво ще ги съдиш за изхабени нерви :roll: ?
По закон срока за изплащане е 15дни след предоставяне на всички изискани от клиента документи :twisted:

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Вто 04 сеп 2007 8:15

K22 написа:и за какво ще ги съдиш за изхабени нерви :roll: ?
По закон срока за изплащане е 15дни след предоставяне на всички изискани от клиента документи :twisted:

E той за това ще чака да закъснеят с един ден (както е написал в поста си)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”