Застрахвка в ДЗИ - сагата продължава...
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
Madj0 написа:Заведох паркинг щета за надраскана врата , калник и преден капак - след 8 дена 479 лв . Предлагаха ми да им оставя колата да ми я пръснат ама не ми се щеше . Досега една кола на 75 % са ми платили + колата си запазих , и куп щети по други коли . Чудя се щo се занимават с мен даже
застрахователите трябва да се гърбят за какво ни ги взимат тези пари.
Бих казал, че случката малко не си отговаря на заглавието. Очаквах че са отказали да плащат. Но такова забавяне по такива причини си е чисто и просто тъпотия, но "по устав". Въпросът е само да пускаш ли жалба срещу тая или не. Аз тъй като се ядосвам от подобни кретении бих я насолил - най-малкото тя да разбере и друг път да не се прави на убита. Но реално погледнато не е хубаво да се ядосва излишно човек, а докато пишеш жалбата и се занимаваш да я пращаш щеш не щеш ще се нервиш още.
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ГLГLГL написа:Бих казал, че случката малко не си отговаря на заглавието. Очаквах че са отказали да плащат. Но такова забавяне по такива причини си е чисто и просто тъпотия, но "по устав". Въпросът е само да пускаш ли жалба срещу тая или не. Аз тъй като се ядосвам от подобни кретении бих я насолил - най-малкото тя да разбере и друг път да не се прави на убита. Но реално погледнато не е хубаво да се ядосва излишно човек, а докато пишеш жалбата и се занимаваш да я пращаш щеш не щеш ще се нервиш още.
Ако колегата си е прочел полицата щеше да е друго ! Там висчко си пише ама трябва да се чете .
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
svetlin написа:Аз пък си мислех че на тази на гишето и плащат за да ме обслужи както трябва и да ми дава вярна информация
ДЗИ в момента са най некоректната и скапана компания която съм виждал!!! С 1 Дума Измамничество!!!
Опитаи в булстрад ще останеш доволен... Някой ми беше строиш задния стоп, занесох им фактура и ми го платиха на същия ден още.....

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Развитие по моя въпрос. Станала е нова грешка с мойта щета. На въпроса ми изисква ли се от мен да направя нещо или грешката е на ДЗИ и ще бъде ли спазен законовия срок в който трябва да ми се изплати щетата отговора беше че не може да ми се даде отговор в момента и че нямало кой да се занимава с мен след онзиденшната градушка
Е вече не ми писна ами не знам какво
И на всичко отгоре оная пача е написала че съм занесъл последния документ изискан от ДЗИ с 1 седмица по-късно от реалното
:f_ckyou:

И на всичко отгоре оная пача е написала че съм занесъл последния документ изискан от ДЗИ с 1 седмица по-късно от реалното

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”