Здравейте,
Имам поло 96г. 1.6 (75 кобили) и онзи ден както си карах замириса на изгоряло в купето. Веднага спрях колата и я огледах - отворих капака и т.н., но нищо не можах да открия. Миризма имаше и вътре в купето и отвън също. Изчаках 10-15 мин и го запалих, нищо по таблото не светеше в червено (масло, вода). Помислих си да не е изгорял някой кабел по запалването, обаче колата си пали и върви добре и няма загуба на мощност. Самите кабели не изглеждат обгорели. Парното работи и духа (не е изгорял вентилатора), чистачки работят. Прегледах бушоните всичките изглеждат здрави (не са прекъснати) и не мога да разбера от какво може да е.
Някой може ли да даде акъл къде да погледна нещо да проверя?
Мирис на изгоряло в купето
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
При мен този проблем беше от захранващия кабел за мотор4ето на парното (намира се зад жабката -трябва да я свалиш и кабела е зад нея .... 4ервен на цвят около 3 кв.мм. дебел ) Моят беше нагорял и при 4-та степен на парното загряваше прекалено много и се разнасяше ужасна миризма ... Смених го и сега няма ядове 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Vextor написа:При мен този проблем беше от захранващия кабел за мотор4ето на парното (намира се зад жабката -трябва да я свалиш и кабела е зад нея .... 4ервен на цвят около 3 кв.мм. дебел ) Моят беше нагорял и при 4-та степен на парното загряваше прекалено много и се разнасяше ужасна миризма ... Смених го и сега няма ядове
Колега,кажи как се сваля тая жабка.Моето е 98г.,без десен ербег,а сголяма жабка и малко рафтче отдолу под нея.
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Има винтове ( еврейски звезди ) .... Има 2 в дъното на жабката , 2 при клю4алката , 2 отгоре и 2 отдоло при пантите... После само я изтегляшsiso92 написа:Vextor написа:При мен този проблем беше от захранващия кабел за мотор4ето на парното (намира се зад жабката -трябва да я свалиш и кабела е зад нея .... 4ервен на цвят около 3 кв.мм. дебел ) Моят беше нагорял и при 4-та степен на парното загряваше прекалено много и се разнасяше ужасна миризма ... Смених го и сега няма ядове
Колега,кажи как се сваля тая жабка.Моето е 98г.,без десен ербег,а сголяма жабка и малко рафтче отдолу под нея.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”