П.П шибидаха недеиства и е залепен много добре -не може да се пълни от там
От някаде влиза вода -помогнете (Г3)
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
От някаде влиза вода -помогнете (Г3)
значи преди 2 седмици слизам си един ден и на шофьорското място в краката е пълно с вода,почистих отворите които отпред при маркучетата за чистачките и викам сигурно се е оправило,днес преди 10 мин пак излизам замалко и гледам същия проблем ,само че продължава да се пълни,значи разгледах и видях че се стича вода някаде от под говоритела на вратата ,отворите които са на вратата си деистват и са отпушени,моля помогнете от каде може да е проблема
- afrikalion
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
110
ми незнам това не съм го проверил водата се стича от някаде и влиза то4но под говоритела оба4е не мога да схвана от каде идва ,как се сваля огледалото за да се види ??afrikalion написа:да нетие развалено оплатнението на огледалото
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
На предишната кола имах същия проблем,та решението е следното-зад кората по контура на ламарината на вратата е залепен материал (подобен на найлон
)който не пропуска вода и достига на височина около облегалката на вратата.Целта е водата която минава през уплътнението на стъклото да не мокри кората или пък направо да не минава м/у ламарината и кората.
Та на тебе този найлон явно е скъсан под говорителя.
Това е жокера, оттук всичко е в твоите ръце,като пробата дали е свършена работата е поливане на стъклото с вода
.
Това е жокера, оттук всичко е в твоите ръце,като пробата дали е свършена работата е поливане на стъклото с вода
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
111
FELIPE написа:На предишната кола имах същия проблем,та решението е следното-зад кората по контура на ламарината на вратата е залепен материал (подобен на найлон)който не пропуска вода и достига на височина около облегалката на вратата.Целта е водата която минава през уплътнението на стъклото да не мокри кората или пък направо да не минава м/у ламарината и кората.
Това е жокера, оттук всичко е в твоите ръце,като пробата дали е свършена работата е поливане на стъклото с вода.
ми ще го пробвам и честно казано и аз се бях замислил за този варянт че може наилона да е скъсън ,може ли някои да ми каже стъпка по стъпка как се сваля кората ( няма ел нищо освен централно)
предварително благодаря много
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
колеги помогнете че утре сутрин сядам да го правя и да не счупя нещо при свалянето

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сваля6 капачката на дръжката на вратата, развива6 винтоете вътре мисля че бяха два.Всичко друго е на скоби дърпаш кората и това.Само гледаи да не си я счупи6. Ако найлоната ти е скъсан ще видиш доста зор да го залепи6.аз в крайна сметка го залепих с една сребриста лепенка която е ползват за топлоизолации и стружа 10 лв.Но и с нея не става доста здраво.Аз доста пъти свалях кората но на другата предна врата.Та водата не влизаше от огледалото.то е оплатнено добре.в крайна сметка мисля че беше от мъничко отворче което се получава накрая на гуменото уплатнение на страничното стъкло.Колата винаги е под някакъв наклон, водата се стича и вътре.Направо ми беше изгнила ватата под стелката.Дупчицата напълних с силикон.От тогава нямам вода да чукам на глава щото това е ебати и мизерния проблем.
Пожелавам ти успех и по-малко нерви!!!
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
ANNIHILATOR написа:Сваля6 капачката на дръжката на вратата, развива6 винтоете вътре мисля че бяха два.Всичко друго е на скоби дърпаш кората и това.Само гледаи да не си я счупи6. Ако найлоната ти е скъсан ще видиш доста зор да го залепи6.аз в крайна сметка го залепих с една сребриста лепенка която е ползват за топлоизолации и стружа 10 лв.Но и с нея не става доста здраво.Аз доста пъти свалях кората но на другата предна врата.Та водата не влизаше от огледалото.то е оплатнено добре.в крайна сметка мисля че беше от мъничко отворче което се получава накрая на гуменото уплатнение на страничното стъкло.Колата винаги е под някакъв наклон, водата се стича и вътре.Направо ми беше изгнила ватата под стелката.Дупчицата напълних с силикон.От тогава нямам вода да чукам на глава щото това е ебати и мизерния проблем.
отново благодаря много ,утре вечер ще ви кажа кво съм свършил
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
edt
Последна промяна от landwarrior на Нед 23 апр 2006 1:39, променено общо 1 път.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”