П.П шибидаха недеиства и е залепен много добре -не може да се пълни от там
ми незнам това не съм го проверил водата се стича от някаде и влиза то4но под говоритела оба4е не мога да схвана от каде идва ,как се сваля огледалото за да се види ??afrikalion написа:да нетие развалено оплатнението на огледалото
FELIPE написа:На предишната кола имах същия проблем,та решението е следното-зад кората по контура на ламарината на вратата е залепен материал (подобен на найлон)който не пропуска вода и достига на височина около облегалката на вратата.Целта е водата която минава през уплътнението на стъклото да не мокри кората или пък направо да не минава м/у ламарината и кората.
Та на тебе този найлон явно е скъсан под говорителя.
Това е жокера, оттук всичко е в твоите ръце,като пробата дали е свършена работата е поливане на стъклото с вода.
ANNIHILATOR написа:Сваля6 капачката на дръжката на вратата, развива6 винтоете вътре мисля че бяха два.Всичко друго е на скоби дърпаш кората и това.Само гледаи да не си я счупи6. Ако найлоната ти е скъсан ще видиш доста зор да го залепи6.аз в крайна сметка го залепих с една сребриста лепенка която е ползват за топлоизолации и стружа 10 лв.Но и с нея не става доста здраво.Аз доста пъти свалях кората но на другата предна врата.Та водата не влизаше от огледалото.то е оплатнено добре.в крайна сметка мисля че беше от мъничко отворче което се получава накрая на гуменото уплатнение на страничното стъкло.Колата винаги е под някакъв наклон, водата се стича и вътре.Направо ми беше изгнила ватата под стелката.Дупчицата напълних с силикон.От тогава нямам вода да чукам на глава щото това е ебати и мизерния проблем.
Пожелавам ти успех и по-малко нерви!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ognqn и 86 госта