vipra написа:...
Golf 3 1.8 написа:vipra написа:...
Колега не съм съгласен с тебе за колектора ,ама аз имам впечатления от 4-1 , на АБФ колектора е доста зле не се заблуждавай.Мерили сме АБФ с колектор 4-1 само и две гърнета след него дава някаде 163кс на вала(144кс на главините в проспийд около 10-15 процента са загубите) така че тва ако е малък ефект не знам голям кво е!
mod edit: musura
emmko написа:G60 написа:Как така по принцип? Обоснови се даи заводски данни на 2-те коли но не от някъкви пишман каталози говоря за данни на производителя да видя черно на бяло къде пише че голфа е по бърз от корадотоemmko написа: по принцип АБФ е по бърз от КОРАДО Г60Щото иначе и аз мога да кажа : Корадото по принцип е по бързо от Голфа
до сега съм търсил в нета някакви заводски данни но не открих ако някои може да намери да ги качи тук
Малко ама е по-бърз!
http://www.zeperfs.com/duel646-970.htm
Dimitaki написа:И за да защити всеки честта на своя автомобил разбира се че ще го подкрепя и ще търси + в него.Но хора помислете все пак.Голф от край време е автомобил за средно-статистическия човек.и тук виждаме АБФ-а.Колко мощни двигатели за тази серия предлагат ВФ-само два ВР6 и 16 винтиловия (колата в спора).И Там идва вече спортния хечбек купе Корадо.С така приличен разцвет на двигатели и разбира се по-подобрена технология от АБФ-а.Та значи как може да сравняваме с 2 думи семеен автомобил и спортна кола и поправете ме ако греша но Корадо и по-ранните модели на Порше 944-924-968 имат някой идентични системи.Таа спора е излишен Корадото е по-бързо от Голфа.Айде хепи енд
Wotan написа:Пичове нз само за какво се надхващате... все едно на живот и смърт ... няма смисъл праите баталията и толкоз ...
Мое мнение Голф 2 Г60>АБФ>Корадо.... говорим за сток.Просто карал съм г2 г60 и возил съм се в корадо сток и абф но 2ката цепи мрака просто.... АБФ-а ми се струва тромав някак си нз нз може да е здухан но отначалото не наема нещу... а пак корадото си вареше доста дуре но да не забравяме Г60-то ....
Поправете ме ако се лъжа нещо...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта