Излишни екстриKokoo написа:.......
Въобще ми е чудно как работи този мотор с половината си датчици![]()

radotom написа:Kokoo, за гърменето провери отново центровката на делкото.
Възможно е и клапан да не ти отваря/затваря както трябва...
stancorotax написа:При мен единия край на вакума на vacuum switch-a е вързан за клапанчето на маркуча за сервото (който има малко щуцерче отстрани), а другия му край е запушен с тапа т.е. трябва да е вързано към вакуума на смукателния
Колега Smoke,това е тъй наречената термоампула,от която зависи дали ще ти се включи,и за колко време петата дюза за студения старт!!
ivkata написа:Колега Smoke,това е тъй наречената термоампула,от която зависи дали ще ти се включи,и за колко време петата дюза за студения старт!!Smoke написа:ей ги снимките:
......
Ивката брат ми-обърнах внимание на твоя мотор(той стана известен тука дае) че има един датчик към който ти нямаш прикачена букса.аз също нямам но сме го оправяли и го направихме с обикновенни обувчици(снимал съм това за което ти говоря)
Вече съм я вързал,защото при минусови темп. няма палене без нея!Колега Кокоо,мисля че имаш проблеми със запалителната система,или може би дюзите дано да не е и от двете!
Защото колата ми с така вързана(недовързана) инсталация пали от четвърт оборот и в най големите студове,двигателя работи много равномерно и спокойно и върви на пушка!
За гърмене и пукане и дума не може да става,двама колеги от форума са я виждали и чували как работи (между другото и те са със мех. инжекциони да не се спотайват),hose , Stenly не се крийте!
Kokoo написа:Кой двата варианта е правилен? или са два варианта?
Или аз нещо греша или механичното "извращение" ще хваща пазара
Колегата може и да е прав за warm up регулатора,съвсем бях забравил за негоstancorotax написа:а иначе ако всичко друго е наред, проблема на студен двигател може да е от warm up регулатора, лошото е че там нещата са малко сложни и трябват манометри да се настрои по налягане, има го описано ръководството в линка http://www.mechanical-injector.narod.ru/
пишат че не се регулира, но става, имаше един австралийски форум, където някакъв си беше играл и сложил две винтчета, с които регулира натиска на биметалните пластинки и така променя контролното налягане, а оттам и сместа на студена и топла кола
друг вариант е симеон- 2-ра ръка, щото ново по-добре не питай колко е
друго, което се сещам - може и да са ти зле о-пръстените на дюзите, малко вероятно но все пак..., и голям к...р е да ги свалиш при станали на пластмаса о-пръстени
ivkata написа:Колегата може и да е прав за warm up регулатора,съвсем бях забравил за негоstancorotax написа:а иначе ако всичко друго е наред, проблема на студен двигател може да е от warm up регулатора, лошото е че там нещата са малко сложни и трябват манометри да се настрои по налягане, има го описано ръководството в линка http://www.mechanical-injector.narod.ru/
пишат че не се регулира, но става, имаше един австралийски форум, където някакъв си беше играл и сложил две винтчета, с които регулира натиска на биметалните пластинки и така променя контролното налягане, а оттам и сместа на студена и топла кола
друг вариант е симеон- 2-ра ръка, щото ново по-добре не питай колко е
друго, което се сещам - може и да са ти зле о-пръстените на дюзите, малко вероятно но все пак..., и голям к...р е да ги свалиш при станали на пластмаса о-пръстениStenly бра големи ядове с него !
Пича го смени с такъв от КР,не е точно
същия,но нещо го е преработил!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 74 госта