За температурата на Golf 3 GTI

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
njama
Автомобил:
Двигател:

За температурата на Golf 3 GTI

Мнениеот njama » Съб 14 май 2005 10:38

Имам Golf 3 GTI Взех си го преди месец. Колата е перфектна и много и се радвам, но май имам проблем с температурата :cry: Прави ми впечатление, че в градски условия /по сфетофари и в задръствания/ вдига 110 градуса и тогава включва перката. Иначе държи около 80 градуса. Кажете ми има ли проблем. Притеснявам се, че някой път ако не включи перките за охлаждане може да стане белята :cry: :evil: Има ли смисъл да се притеснявам ?
P.S.: Golf-а е с климатик ако това има значение в моят случай.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Съб 14 май 2005 12:27

Потребителски аватар
alex_7656
Автомобил: Golf IV
Двигател: AUM

Мнениеот alex_7656 » Сря 25 май 2005 20:52

Много ми се струва,виж дали ти отваря термостата,или да няма въздушна възглавница,на моя голф включва перка около 90-98С,провери си всичко да си спокоен че както идват жеги да не стане някоя беля!Успех

Потребителски аватар
steff_gti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот steff_gti » Чет 26 май 2005 16:08

здрасти колега, аз също карам Golf 3 GTI Drive . В началото и аз си мислех че тмпертурката (110 градуса на включване на перката) му е височка, ама в крайна сметка се оказа че това си е нормално в града, иначе на дълаг път 90 градуса е ОК. Лошо е като вземе да спада в града, това може да значи повреден термостат, както беше при мен, все отворен и загряваше само като е спряла, като потегля и почва да пада драстично, а това води до неприятни работи като: неточна информация от компа и мн мн мн висок разход (18-19 л/100) eyecrazy . Мн неприятно, не ти го пожелавам. :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”