Според мен нещата идват от някой клапан ,но тогава не би ли трябвало проблема да е постоянен??? Така съм вече от 10-тина дни ПОМОЩЩЩ!!!
Anbuch написа:Двигателят ми е AAU 1043 моноинжекцион. Когато двигателят е студен, В ПОВЕЧЕТО случаи колата не иска да затали или по точно се дави и за да не загасне прожинирам върху педала на гаста. Всеки път това "давене" се оправя по различно време. Когато се инати здраво се чува доста силно чукане от двигателя,било то на бензин,било тона газ. Понякога се дави без да се чува чукането. След като се изфорсира добре (ако пожелае) нещата изведнъж се оправят и всичко е наред (разгода и вървенето на колата са супер). А, по някога макар и рядко си пали безупречно , и то в 100% от случаите когато я паля студена пред майсторите.
Според мен нещата идват от някой клапан ,но тогава не би ли трябвало проблема да е постоянен??? Така съм вече от 10-тина дни ПОМОЩЩЩ!!!
Anbuch написа:Стъпковото моторче не е!!! Като дам контакт (преди да запаля) то завърта тая макара с жилото на газта.Под нея съм си направил разграфения и всеки път проверявам да не я върти както му падне. А свещите ги смених преди 7 000 км и до сега нямах проблем. Днес ще проверя да не са зацапани. Но възможно ли е от не работещ(и) цилиндър(и) да се чува по някога ДОСТА СИЛНО чукане.Като застана пред двигателя и някои друг подава газ за да не загасне колата - по децибели е горе долу равно на чупене на стъклен буркан . ????
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 115 госта