Зарядно за Газов инжекцион на голф 4 къде ?
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Re: Зарядно за Газов инжекцион на голф 4 къде ?
Не 1 а 2 часа ми отне да монтирам и направя планката която захванах най горе към купето и стегнах със болтове 8мм.от към багажника!За целта си направих шаблон от картон(сваляне на подкалника)и засега издържа тежестта на пищова и маркуча.Накрайника го развивам само когато зареждам бензин.Tова е как изглежда отвън но отвътре трябва да сваля поне капачката или подкалника но ако държиш ще намеря време!
Последна промяна от kiro rachnata на Вто 12 юни 2012 11:43, променено общо 1 път.
- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
Киро ще съм ти благодарен братле ако пуснеш снимки
Сигурен съм че с това ще помогнеш и на други хора ! Благодаря !

- kiro rachnata
Няма проблем.
- calidad
- Контакти:
Киро, много хубаво е станало
Да ти се намира снимка отвътре, за да я покажа на майсторите и да ми направят такава и на мен
Евала на такива момчета ! Не на дървени философи дето пълнят форума със спам.

Да ти се намира снимка отвътре, за да я покажа на майсторите и да ми направят такава и на мен

Евала на такива момчета ! Не на дървени философи дето пълнят форума със спам.
muns61 написа:За да разбереш какво искам да кажа, конструирай го и си го направи сам, после кажи на колко пари оценяваш вложения труд.
Колко хора трябва да ти кажат да спреш да се изхождаш в темите им. Навсякъде критики и компетентни мнения.
Труда си го оценява на 1лв или 2лв или на колкото си иска,прави си го за себе си. Ти като си толкова велик, на колко оценяваш труда си ? И колко клиенти имаш,че постоянно пишеш във форума ?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
vw101 написа:muns61 написа:За да разбереш какво искам да кажа, конструирай го и си го направи сам, после кажи на колко пари оценяваш вложения труд.
Колко хора трябва да ти кажат да спреш да се изхождаш в темите им. Навсякъде критики и компетентни мнения.
Труда си го оценява на 1лв или 2лв или на колкото си иска,прави си го за себе си. Ти като си толкова велик, на колко оценяваш труда си ? И колко клиенти имаш,че постоянно пишеш във форума ?
От този човек може да научите много!!И еб...х ти и простотията дето отиде 3 страници!!
- calidad
- Контакти:
rokera671 написа:vw101 написа:muns61 написа:За да разбереш какво искам да кажа, конструирай го и си го направи сам, после кажи на колко пари оценяваш вложения труд.
От този човек може да научите много!!И еб...х ти и простотията дето отиде 3 страници!

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Не мислех да пиша повече в тази тема, но за последно си казвам мнението.
Виждал съм такова изпълнение, като чаках да зареждам. Пред мен един Г4 беше съоръжен с такова зарядно и като момчето сложи пистолета да зарежда, конструкцията вътре се изкриви и после имаше разправия между собственика и бензинджиите. Като направиш сметка колко тежи пищова и маркуча, помисли за здравината на конзолата. Щото бензинджията няма да седи там и да държи, докато зареждаш.
Моето мнение е, че тази планка трябва да е поне от 2,5 мм ламарина и да е максимално здраво хваната. Под здраво имам предвид заварка, а не болтове и винтове, които е сложно на им нацелиш точното място и да не се разхлопат с течение на времето. За заварка трябва да разглобиш половината багажник, за да не изгориш нещо.
Та затова съм на мнение, че такава операция може да си я прави някой на собствената кола. В сервиз всяко нещо извън стандартните операции е сложно, иска опит и познания и се заплаща адекватно. Тъй като съм се занимавал достатъчно с нестандартни клиентски приумици, зная какво говоря. И става дума за грамотни монтажи, а не просто да е там.
Виждал съм такова изпълнение, като чаках да зареждам. Пред мен един Г4 беше съоръжен с такова зарядно и като момчето сложи пистолета да зарежда, конструкцията вътре се изкриви и после имаше разправия между собственика и бензинджиите. Като направиш сметка колко тежи пищова и маркуча, помисли за здравината на конзолата. Щото бензинджията няма да седи там и да държи, докато зареждаш.
Моето мнение е, че тази планка трябва да е поне от 2,5 мм ламарина и да е максимално здраво хваната. Под здраво имам предвид заварка, а не болтове и винтове, които е сложно на им нацелиш точното място и да не се разхлопат с течение на времето. За заварка трябва да разглобиш половината багажник, за да не изгориш нещо.
Та затова съм на мнение, че такава операция може да си я прави някой на собствената кола. В сервиз всяко нещо извън стандартните операции е сложно, иска опит и познания и се заплаща адекватно. Тъй като съм се занимавал достатъчно с нестандартни клиентски приумици, зная какво говоря. И става дума за грамотни монтажи, а не просто да е там.
- calidad
- Контакти:
Добре, колеги реших да я сложа на ножа от страната на гърловината. Да ви кажа честно ама никак не ми харесва това. Правя го защото ми се налага да пътувам спешно за Унгария и нямам физическото време да правя планки. Има резон в това че може и да не стане много здраво с планка. Газовият инжекцион ще е Ловато, бутилката пура през целият багажник. Ще пратя баща ми да я закара на монтажа, толкова времето ми е кът . Благодаря на всички за мненията ! Бъдете здрави 
П.П Ако някой все пак намери интелигентно решение на този казус ще го помоля да пише, за да сме полезни за другите след нас

П.П Ако някой все пак намери интелигентно решение на този казус ще го помоля да пише, за да сме полезни за другите след нас

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
По горе някой писа ,че по този начин колата няма да се вижда ,че е на газ.А верно ,че някаде вече не пускат с газови уредби.Ами стикера на задният прозорец?
Колега ,добре си го решил ,точно там му е мястото !А и не е толкова важно.Много по важно е да си доволен от разхода ,вървежа на новото гориво.Безаварийни километри!
Колега ,добре си го решил ,точно там му е мястото !А и не е толкова важно.Много по важно е да си доволен от разхода ,вървежа на новото гориво.Безаварийни километри!

- calidad
- Контакти:
Да колега аз за това исках не се вижда, за да избягна тези ограничения, но май няма да стане. Благодаря за пожеланието да ти се връща 

- kiro rachnata
Не е проблем да сложиш долу зарядното но не дупчи ножа а като имаш време го премести горе!Сложи зарядното до хълката за теглене!Снимките не са много добри но се вижда идеята,планките са 4мм.направих ги две за по-точно фиксиране на зарядното.
Последна промяна от kiro rachnata на Вто 19 юни 2012 18:07, променено общо 2 пъти.
- calidad
- Контакти:
как да не дупча !!!!
вече е при майсторите утре
вечерта щяла да бъде готова !

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
[quote="calidad"]Добре, колеги реших да я сложа на ножа от страната на гърловината. 
quote]
Избери място дето не се зацапва от задната гума !!!. Зимата 2 пъти се наложи да поливанм с топла вода, че няма отваряне от натрупан лед.Единия път беше при минус 15-18 градуса и леда беше над 1,5 см дебел

quote]
Избери място дето не се зацапва от задната гума !!!. Зимата 2 пъти се наложи да поливанм с топла вода, че няма отваряне от натрупан лед.Единия път беше при минус 15-18 градуса и леда беше над 1,5 см дебел

Върни се в “Автогазови уредби”