Lenks написа:Успокойх се, че не съм само азТо така си и мислех де... Първо си мислех, че каретата са ми заминали, но днеска минавам по един гаден път и понеже не бях включил вентилатори, радиа и се чуваше отчетливо и като сложих втора и спря чегъртането и чак тогава зацепих, че е от скоростите
Значи е пружината за задна, ето защо понякога като я включвам изчегъртва злобно... Аз ще си карам така докато ми сдаде съединителя, а 500лв за тоя ремонт ми се вижда дяволски много, то, ако се стигне до там я продавам и с тия 500лв ще си купя направо друг Passat
bushidoz написа:Аз имам същия проблем като на колегата преди мен. Първа влиза много трудно, с много опити. Вместо нея винаги влиза на 3-та. Дайте някакъв съветКолата е Голф 1,6 пълна инжекция АЕК.
passat_ написа:Здравейте колеги,имам пасат б4 и имам някой проблеми за решаване.Един от тях е със скоростите -значи първа и задна влизат трудно, понякога се налага да натискам и отпускам съединителя по няколко пъти .Особенно неприятно е на първа на кръстовищата.Не е фатално но трябва да видя вариянт за справяне.Най лошото в случая е че нищо не разбирам от тея работи и ще се радвам да ми дадете савет.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 38 госта