Повдигане на Golf III
Повдигане на Golf III
порочетох поне 20 теми за това повдигане на колата и така и не разбрах някои изобщо повдигнал ли си е някак си колата. Проблема ми е че сложиш спортни пружини но ми смакнаха колата с 6см. и ми е малко ниска бих искал да е вдигна с 2-3 см. Имам идея как ще стане но бих искал да ви чуя и вас . 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Повдигане на Golf III
tores написа:порочетох поне 20 теми за това повдигане на колата и така и не разбрах някои изобщо повдигнал ли си е някак си колата. Проблема ми е че сложиш спортни пружини но ми смакнаха колата с 6см. и ми е малко ниска бих искал да е вдигна с 2-3 см. Имам идея как ще стане но бих искал да ви чуя и вас .
Амчи то това е част от смисъла на спортното окачване - да смъкне колата.Ако искаш по-висока кола й сложи нормални пружини.
Re: Повдигане на Golf III
6-3(2)=3(4)см.tores написа:порочетох поне 20 теми за това повдигане на колата и така и не разбрах някои изобщо повдигнал ли си е някак си колата. Проблема ми е че сложиш спортни пружини но ми смакнаха колата с 6см. и ми е малко ниска бих искал да е вдигна с 2-3 см. Имам идея как ще стане но бих искал да ви чуя и вас .
Искаш да ми кажеш че си сложил спортни процини за 3см ? Много ти е точно окото колега

сложил сам спортни пружини за моя безопастност а не за да се прая на газе да ми пълзи колата и да си оставявя картера някаде.
просто тези ми изпаднаха на добра цена но ми доидоха малко ниски за наще европеиски пътища и искам да е вдигна мако ..........
Ако някои го е правил нека просто каже..........
просто тези ми изпаднаха на добра цена но ми доидоха малко ниски за наще европеиски пътища и искам да е вдигна мако ..........
tores написа:сложил сам спортни пружини за моя безопастност а не за да се прая на газе да ми пълзи колата и да си оставявя картера някаде.
Братми си вдигна задницата с едни гуми които се слагат между навивките на пружините. Един и педесет струва една гума, но не вярвам да издържа много. Поне той ги взе от авточастите на Сервиз Дружба , предполагам ги има само там..

П.п. Незнам дали стават и за предните пружини

- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Прегледай тези теми може да ти помогнат!!!!!!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=36822
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=36800
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=36822
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=36800
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tsok написа:Колега ,капачката на която лежи пружината на амортесьора се избива.Точно там между капачката и законтрянето на стеблото на амортесьора, слагаш метална втулка с височината с която искаш да повдигнеш колата.Изпробвано е и според мен това е наи добрия начин.
и аз така си мислех да направя. мерси
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
тия гумените тампони повдигат задницата без проблем,аз на моя голф си ги преместих от пасата и нямам никакви проблеми.
Относно колко издържат:на пасата ги карах 3 години,а преди това един колега ги кара 1 година и още са здрави,стружат 1.50 и ги има във всички магазини за ЛАДА.А относно това как ще ги вкараш на спортните пружини...не мога да ти помогна,може би със сваляне на пружините,щото и без това на обикновените трудно се слагат
Относно колко издържат:на пасата ги карах 3 години,а преди това един колега ги кара 1 година и още са здрави,стружат 1.50 и ги има във всички магазини за ЛАДА.А относно това как ще ги вкараш на спортните пружини...не мога да ти помогна,може би със сваляне на пружините,щото и без това на обикновените трудно се слагат
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”