вечно мокър багажник

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

вечно мокър багажник

Мнениеот teo_ss » Пет 19 яну 2007 12:57

Преди всичко да кажа, че вече ползвох търсачката и не намерих нищо което да ми помогне.
Явно във багажника ми влиза вода от някъде, най-вероятно от уплътненията на вратата. Но те са в общи линий здрави, имам предвит цели - няма липсвоще пърченца. Предполагам че може би са нацепени и цепнатините зяпват като се затвори врата и се притиснат уплатненията, обаче не ми се вярва от там да влиза толкова вода. Багажника не е влажен, направо си е мокър, всичкия ми инструментариум е ръждясъл, за разлика от дъното на багажника, който даже не е влажен, което ме навежда на мисълта, че водата влиза от горе. имам три реда постелки в багажника и винаги най-горния е мокър, даже скоро го хвърлих, щото е почнал да мухлясва. Някъв ужас е. Не мога да си обясня откъде влиза толкова вода и как да реша проблема. Възможно ли е врата да е изметната съвсем малко, незабелижимо и да не уплътнява, въпреки, че не мога да си обясня от какво може да се е изметнала врата, не съм се удрял никъде. Ако някой има идей моля помагайте, че нищо не ми ражда тиквата е много гадно. Благодаря Ви предварително.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 19 яну 2007 13:00

arseslav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот arseslav » Пет 19 яну 2007 13:09

аз имах подобен проблем-оказа се , че се отстранява ного лесно.значи-влизаш в багажника и го затваряш.молиш некой френд с по-силен фенер да светне покрай капака, за да видиш откъде се процежда светлината.после лепваш силикон.
при мен се оказа, че влиза през пролуката за отцеждане от задния капак в участъка на стопа-постоянно подгизвах, но вече е ок-ще черпиш :BBQ

Потребителски аватар
anton1975
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anton1975 » Съб 20 яну 2007 20:28

друг вариянт е да поливаш леко с шише от доло на горе и през 10ина санта да отваряш и да гледаш от къде ще просълзи

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”